ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Mαρούσι-Ολυμπιάδα: 74-58

Mαρούσι-Ολυμπιάδα: 74-58
Τέιλορ

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε το Μαρούσι καθώς κέρδισε εύκολα την Ολυμπιάδα με 74-58

Το Μαρούσι κατάφερε να πάρει την ανάσα που αναζητούσε εδώ και καιρό με σκοπό να δει ποιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σχετικά με το ντεμπούτο του Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς ήταν θετικό και έδειξε ότι θα βοηθήσει την ομάδα των Βορείων Προαστίων.
Στην αντίπερα όχθη η Ολυμπιάδα παρουσίασε επιθετικό πρόβλημα και μάλλον θα πρέπει να το διορθώσει καθώς τη νέα χρονιά την περιμένει δύσκολη αποστολή σχετικά με την παραμονή της στην Α1.

Καλύτερο από την αρχή...

Το Μαρούσι ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στην Ολυμπιάδα να αντισταθεί. Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν το ρυθμό τους από νωρίς, την ώρα που οι "πορτοκαλί" αντιμετώπιζαν επιθετικό πρόβλημα, ιδιαίτερα από την περιφέρεια.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου είχαν τον απόλυτο έλεγχο και με επιθετικές αιχμές του Τέιλορ και Τζάζβιν βάδιζαν ολοταχώς για την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Μαρουσιώτες συντηρούσαν μία διαφορά δέκα πόντων και οι Πατρινοί με τον Περικλή Δορκοφίκη προσπαθούσαν να συμαζέψουν κάπως τα πράγματα και να γίνουν απειλητικοί.

Τα άσχημα ποσοστά όμως και τα χαμένα ριμπάουντ -εκεί όπου κυριαρχούσαν οι γηπεδούχοι- δεν τους επέτρεψαν. Το Μαρούσι παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένο αναφορικά με την απόδοση του και είχε πολυφωνία στην επίθεση. Aξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι οι παίκτες του τελείωσαν τον αγώνα με 20 ασίστ.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο μάλιστα φρόντιζε να ανεβάζει συνεχώς τη διαφορά. Όλα είχαν κριθεί αφού η Ολυμπιάδα δεν έδειχνε ικανή να κάνει την ανατροπή. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο πρώτος παίκτης που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Λέλτον Μπράουν στα μέσα της τελευταίας περιόδου.

Το Μαρούσι έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη, που την ήθελε πάρα πολύ τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.

Tα δεκάλεπτα: 23-15, 44-30, 54-43, 74-58

Mαρούσι (Μαρκόπουλος): Τέιλορ 15(1) , Νοέας, Χαραλαμπίδης 9(1), Μπουντούρης, Τζάζβιν 17 (10ρ.), Μπράιαντ 7, Μιλισάβλιεβιτς 7(1), Κογιαντίνοβιτς 5, Γλυνιαδάκης 8, Καϊμακόγλου 6.

Ολυμπιάδα (Χριστόπουλος): Έιμπραμς 8, Σούλης, Μπράουν 11(1), Πέττας 4, Τζέφερσον 9(1), Δορκοφίκης 8, Πετρόπουλος 3(1), Λίντεκα 2, Λάππας 4, Νάγγις 9.

Μαρκόπουλος: "Με προβλημάτισαν τα λάθη"



Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν προβληματισμένος με τα λάθη των παικτών του. " Είχαμε άγχος λόγω της βαθμολογικής μας θέσης αλλά και των καλών αντιπάλων. Δεν ήξερα πως θα παρουσιαστεί ο νέος παίκτης.

Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό αλλά κάναμε πολλά λάθη

", ανέφερε ο τεχνικός του Αμρουσίου και συνέχισε: " Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτόν τον τομέα γιατί στη συνέχεια μπορεί να μας στοιχίσει".

Ο Γιάννης Χριστόπουλος από την άλλη πλευρά ανέφερε: " Το Μαρούσι ήθελε πολύ να κερδίσει και το έδειξε από την αρχή ελέγχοντας το ρυθμό και τα ριμπάουντ. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα ριμπάουντ και στο δεύτερο επιθετικά. Το Μαρούσι θα ανέβει στη συνέχεια".

Το live του αγώνα:


2' Δίποντο Μαρούσι Χαραλαμπίδης
3' Δίποντο Ολυμπιάδα Μπράουν
3' Τρίποντο Μαρούσι Χαραλαμπίδης
4' Δίποντο Μαρούσι Γλυνιαδάκης
5' Δίποντο Μαρούσι Γλυνιαδάκης (16-5)
7' Δίποντο Ολυμπιάδα Μπράουν (19-9)
8' Δίποντο Μαρούσι Τέιλορ (23-13)
10' Λήξη 1ης περιόδου 23-15
Το Μαρούσι πήρε από νωρίς μια διαφορά με Τέιλορ, Γλυνιαδάκη και Χαραλαμπίδη να πρωταγωνιστούν, και την κράτησε μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου.
13' Δίποντο Μαρούσι Τζάζβιν
16' Δίποντο Μαρούσι Γλυνιαδάκης
20' Λήξη ημιχρόνου 44-30
22' Δίποντο Μαρούσι Τέιλορ
24' Δίποντο Μαρούσι Τέιλορ (51-39)
34' Δίποντο Μαρούσι Τζάζβιν
36' Δίποντο Μαρούσι Τζάζβιν
40' Λήξη αγώνα 74-58


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ