ΑΕΚ

Οι όροι του Δρόσου

Οι όροι του Δρόσου
Ουέσον

Ο Δρόσος θέλει να αλλάξει τις παραμέτρους της συμφωνίας, θέλοντας να απεμπλακεί από τα χρέη

Η πρώτη κίνηση της είναι η παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο. Οι Τζεβελέκης, Βεργίτσης, Μάντη, Καραμανλής και Λαζόγλου θα αποχωρήσουν από το πόστο τους, όχι όμως κι από το ρόλο τους. Ο Δρόσος κι οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται την ομάδα, αφήνοντας το υπόλοιπο συμβούλιο να τα βγάλει πέρα με τα χρέη.
Μες σε αυτό το κλίμα ο 42χρονος παράγοντας σκοπεύει να προτείνει στους προκατόχους του αλλαγή στις παραμέτρους της αρχικής συμφωνίας. Συγκεκριμένα θα προτείνει να συνεχίσει ο ίδιος να πληρώνει το ποσό που αναφέρει το συμβόλαιο (3,7 εκατομμύρια ευρώ συνολικά), ζητώντας από την πλευρά του Φιλίππου να αναλάβει τη ρύθμιση των χρεών.

Με τις δύο αυτές κινήσεις η νέα διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να απεμπλακεί από τις παλιές εκκρεμότητες. "Εμείς κρατάμε την ομάδα κι εσείς αναλάβετε τα χρέη" είναι το νόημα των πράξεων τους και της σκέψης τους.

Κι αυτό γιατί τα εξώδικα που έχουν πλημμυρίσει τα γραφεία της ΚΑΕ βγάζουν τους "κιτρινόμαυρους" από τα... ρούχα τους, περισσότερο διότι σπιλώνουν την εικόνα τους, τη στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους.

Το τελεταίο χτύπημα ήρθε από δύο παλιά μέλη της ομάδας, τους Καπούρο (φυσιοθεραπευτής) και Δερμάνη (υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου), που έστειλαν αγωγή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρώτος ζητάει 15.000 ευρώ για το 2002, ενώ ο δεύτερος έχει συνολικές εργατικές απαιτήσεις ύψους 218.000 ευρώ για υπερωρίες, εκτός έδρας απασχόληση κτλ την τελευταία πενταετία. Η πλευρά της διοίκησης δεν αντέδρασε και το θέμα αναμένεται να λυθεί στα δικαστήρια.

Όπως και να 'χει, ομως, ήταν απο τις σταγονες που ξεχείλισαν το ποτήρι για την Ένωση, που ψάχνει να βρει τη λύση πριν να είναι πολύ αργά.

Με Ριβέρα κόντρα στο Μαρούσι

Με τον Φιλμπέρτο Ριβέρα θα παραταχθεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου πήρε τη σχετική απόφαση το μεσημέρι της Παρασκευής κι ενώ είχε διαπιστώσει ότι ο Ουίλιαμ Έιβερι (τον οποίο προόριζε αρχικά για αυτό το παιχνίδι) δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Κατά τα άλλα κανονικά το παρών αναμένεται να δώσουν οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που την περασμένη βδομάδα αντιμετώπισαν μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημα τραυματισμού. Ο λόγος για τους Αμάρα Σι, Αλέξη Κυρίτση, Νίκο Χατζή και Χρήστο Ταπούτο.

Ουέσον: "Παιχνίδια φωτιά"

Από τη μεριά του ο Κ'Ζελ Ουέσον μιλώντας για το παιχνίδι με το Μαρούσι τόνισε: "Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία, καθώς τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν είναι κριτήριο. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και δείχνουμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο σε άμυνα κι επίθεση.

Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια φωτιά και θα πρέπει να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας, για να αναμετρήθούμε από την καλύτερη δυνατή θέση και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τον Άρη και τον Πανιώνιο.

Το παιχνίδι με το Μαρούσι, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταιο λεπτό αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, που τόσο πολύ θέλουμε".
























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ