EUROCUP

Μάρκοβιτς: "Είχαμε τον έλεγχο"

Μάρκοβιτς: "Είχαμε τον έλεγχο"
Μάρκοβιτς

Για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν που... κρύβει παγίδες, μίλησε ο Νέναντ Μάρκοβιτς, που ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου

Στη μεγάλη νίκη επί του "Αυτοκράτορα", αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Νέναντ Μάρκοβιτς: " Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Στο ματς με τον Άρη ήμασταν συγκεντρωμένοι και δυνατοί από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Αυτό μας γέμισε αυτοπεποίθηση, δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του ματς και με την εμφάνισή μας δεν επιτρέψαμε σε έναν μεγάλο αντίπαλο να μας κοντράρει", τόνισε ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους τομείς που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του: " Πάντα υπάρχουν σημεία τα οποία πρέπει να προσέξουμε όπως τα λάθη. Πήγαμε πολύ καλά στον τομέα των ριμπάουντ και κυρίως των επιθετικών, που είναι το δυνατό σημείο του Αρη και αυτό είναι σημαντικό. Με την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη κάτω από το καλάθι και με την πλήρη ενσωμάτωση και του Ματίν Κλιβς στην ομάδα, θα πάμε ακόμη καλύτερα".

Αναφερόμενος στην επόμενη αντίπαλο της ομάδας στο ULEB Cup, Βιλερμπάν, ο Βόσνιος κόουτς, είπε: " Αν μη τι άλλο κρύβει παγίδες. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τη νίκη επί του Αρη. Η Βιλερμπάν είναι ιστορική ομάδα που πρωταγωνιστεί εδώ και δεκαετίες στη Γαλλία αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

"Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για αυτό το δύσκολο ματς αφού η αντίπαλός μας προέρχεται από εντός έδρας ήττα με την Κάλεβ Ταλίν και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Στόχος μας όπως έχω τονίσει είναι να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας ματς και αυτό θέλουμε να πετύχουμε κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Γι' αυτό και η συμπαράσταση των φιλάθλων μας είναι ιδιαίτερα σημαντική στο ματς αυτό

".

Η ιστορική Βιλερμπαν
Αφιέρωμα στη Βιλερμπαν, φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, που χαρακτηρίζει τη γαλλική ομάδα, την ιστορικότερη της χώρας της.

" Οι "Σέλτικς της Γαλλίας" όπως αποκαλείται από τους Γάλλους δημοσιογράφους η Βιλερμπάν είναι με διαφορά η πιο ιστορική ομάδα της χώρας. Στο παλμαρέ της "μετράει" 16 πρωταθλήματα Γαλλίας, 7 Κύπελλα Γαλλίας καθώς και συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1983 αλλά και στο Final Four της Ευρωλίγκας το 1997".

"Στο δυναμικό της φέτος ξεχωρίζουν οι διεθνείς Λοράν Φουαρές (γκαρντ), Αϊμερίκ Ζανό (πλέι-μέικερ), οι αμερικανοί Ρόμπερτ Κόνλεϊ, Λαμέιν Ουίλσον και Τσεβόν Τρούτμαν και οι νιγηριανοί Νσόνβου και Βαρέμ. Προπονητής είναι ο Ιβ Μπαρατέ".

"Τη φετινή σεζόν είναι εκ των πρωταγωνιστών της λίγκας LNB καθώς βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7 νίκες και μία ήττα. Στον τελευταίο της αγώνα την περασμένη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου επικράτησε εντός έδρας, στο "Αστρομπάλ" με 89-81 της Χάβρης. Τους πόντους της σημείωσαν οι: Νσόνβου 12, Ουίλσον 22, Φουαρές 10, Τρούτμαν 8, Ζανό 11, Κόνλεϊ 14, Ειτό, Βαρέμ, Ντιακιτέ 4, Ράουζε 3, Τσακάρεβιτς, Σανγκαρ 5".

"Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τραυματίστηκε σοβαρά ο πλέι-μέικερ Γιοάν Σανγκάρ ο οποίος θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για περίπου ένα μήνα





".

Απέκτησε τον Μουγεζίνοβιτς
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Σέρβου μάνατζερ, Μίοντραγκ Ραζνάτοβιτς, ο Χάρις Μουγεζίνοβιτς, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Ο 33χρονος Βόσνιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, μετά από την παρουσία του στις Βαλένθια και Κίεβ, την περυσινή περίοδο.












TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ