ΑΕΚ

Μαρκόπουλος: "Τα αδύνατα δυνατά"

Μαρκόπουλος: "Τα αδύνατα δυνατά"
Μαρκόπουλος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. "Ήρθα σε μία δύσκολη στιγμή", δήλωσε

Ο Μαρκόπουλος βρέθηκε από χθες το μεσημέρι στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Γρανίτσα, και σήμερα το πρωί αφού συζητήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες συμφώνησαν για συνεργασία σε πρώτη φάση μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στην συνέχεια και για του χρόνου.
Πριν την πρωινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ τον Σούλη Μαρκόπουλο παρουσίασε στους αθλητές της ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Γρανίτσας, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ο 57χρονος έμπειρος τεχνικός στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: " Ήρθα στην ΑΕΚ σε μια δύσκολη στιγμής της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε πρόσωπο", τόνισε για να συμπληρώσει λέγοντας πως: " Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Για στόχους είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε".

Μετά το τέλος της προπόνησης ο πετυχημένος έμπειρος Έλληνας τεχνικός το μεσημέρι θα επιστρέψει για λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη και από αύριο θα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να πιάσει δουλειά θέλοντας να ανταποκριθεί σε μία ακόμη αποστολή της προπονητικής του καριέρας. Αποστολή ξεχωριστή από όλες τις υπόλοιπες (Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Άρης και Μακεδονικός) αφού είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει στην Αθήνα και είναι σίγουρο ότι θα θέλει να ανταποκριθεί και παράλληλα να την βγάλει σε πέρας αντιμετωπίζοντάς την ως πρόκληση.

Η διακοπή εξάλλου του πρωταθλήματος λόγο του All Star Game της Λαμίας το τριήμερο που ακολουθεί αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τον ίδιο να δουλέψει με το υλικό που έχει στα χέρια του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το τι μέλλει γενέσθαι και το αν θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές ή όχι στο ρόστερ. Όσο για το υπόλοιπο τεχνικό τιμ; Όπως φαίνεται σε πρώτη φάση μοναδικός και στενός συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου θα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης.

Κατά τα άλλα και αναφορικά με το ρόστερ; Από χθες όταν και είχε αναπτυχθεί φημολογία περί του μέλλοντος του Μπρεντ Σκοτ στην ομάδα στην περίπτωση που τεθεί θέμα αντικατάστασής του ο Σενεγαλέζος σέντερ Μαμαντού Ν΄Ντιαγιέ τον οποίο ο Μαρκόπουλος είχε και πέρσι στον ΠΑΟΚ φαντάζει μέσα στους υποψήφιους την ίδια ώρα που η "Ένωση" έχει κενές θέσεις κοινοτικών και μάλιστα δύο.

Επίσης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η ενίσχυση της ΑΕΚ και με έναν Έλληνα παίκτη που παραμένει ελεύθερος από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου και πιο συγκεκριμένα τον Γιώργο Μασλαρινό τον οποίο ο Σούλης Μαρκόπουλος και εκτιμά.

Όπως και να έχει τέλος ότι είναι να γίνει με το ρόστερ της ΑΕΚ και την ενίσχυσή του όλα θα εξαρτηθούν από τα χρήματά που υπάρχουν. Όσο τέλος για το παιχνίδι της μοίρας αυτό έχει να κάνει με τον νέο τεχνικό της ομάδας και τον Γιάννη Γκαγκαλούδη που λίγους μήνες μετά την συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ ξαναβρίσκονται μαζί.

Γρανίτσας: "Δεν την αφήνουμε στον αέρα"

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ δήλωσε στον Supersport FM: "Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα στον αέρα. Συνήθως όταν η ομάδα δεν πάει καλά την 'πληρώνει' ο προπονητής αφού δεν είναι δυνατόν να αλλάξουμε 12 παίκτες. Ο κύριος Μαρκόπουλος θα μείνει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι, θα δει το υπάρχον υλικό και θα κάνει κάποιες εισηγήσεις. Εάν υπάρχει οικονομική δυνατότητα θα κάνουμε κάποια μεταγραφή".



Αναφερόμενος στο διοικητικό καθεστώς σχολίασε: "Ο κύριος Φιλίππου έχει δηλώσει ότι δίνει τις μετοχές και δεν θέλει κάποιο αντάλλαγμα. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση, αλλά δε μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα στον "αέρα".



Τέλος για την προσπάθεια της ORIGINAL με τα εισιτήρια δικαιολογίας δήλωσε: "Έχω ακούσει ότι έγινε κάποια προσπάθεια με τα διαρκείας αλλά λεφτά εγώ δεν έχω λάβει για την ενίσχυση της ομάδας".















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ