STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η άμυνά μας"

Μαρκόπουλος: "Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η άμυνά μας"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ στον αγώνα με το Περιστέρι. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου στην Πυλαία τόνισε ότι οι παίκτες του πήραν μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη και μαχητική.

" Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Παίζαμε απέναντι σε μία οργανωμένη και μαχητική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο μας έβγαλε από το παιχνίδι μας", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

"Ημασταν κάπως σφιγμένοι στο πρώτο μέρος αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν πήγαμε καλά. Η άμυνα μας δεν ήταν καλή, ούτε τα πικ εν ρολ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατά, μετά το 24' βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια. Είναι νέα παιδιά που παίζουν στην ομάδα και είναι νέες εμπειρίες γι΄αυτούς. Από εβδομάδα σε εβδομάδα θα αλλάζουν οι παίκτες. Στο δεύτερο μέρος αυτό που άλλαξε ήταν η άμυνά μας και μέσω αυτής κάναμε αιφνιδιασμούς".

Για την κατάσταση του Χαραλαμπίδη είπε: " Πάει πολύ καλά, από την Δευτέρα θα κάνει ενδυνάμωση και Τρίτη ή Τετάρτη θα προσπαθήσει να δοκιμάσει σε κανονικούς ρυθμούς".

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ Γουίλιαμ Χάτσερ δήλωσε: " Μετά το ματς με τον ΚΑΟΔ θέλαμε πάση θυσία τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο σφιγμένοι. Πιέσαμε στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευτήκαμε και τον Λάζαρο που έβγαζε κενούς χώρους και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για την επόμενη αγωνιστική".

Κουστένης: "Δεν είχαμε συγκέντρωση για 40 λεπτά"

Ο τεχνικός του Περιστερίου Δημήτρης Κουστένης επεσήμανε: " Παίζαμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα. Το βασικό στοιχείο που έπρεπε να είχαμε ήταν συγκέντρωση, αλλά δεν την είχαμε για 40 λεπτά. Στο τρίτο δεκάλεπτο τρία λεπτά ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ ώστε να βρει τον δρόμο προς το καλάθι. Εμείς σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε την δουλειά".

Ο παίκτης του Περιστερίου Αντώνης Μάντζαρης σχολίασε: " Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο ματς. Ηρθαμε να παλέψουμε και το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως δεν μας βγήκαν οι παγίδες πάνω στον Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ γιατί ελευθέρωνε τους υπόλοιπους παίκτες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ