ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Όλα καλά με Μπάλντουιν, πάει Βελιγράδι και θα αγωνιστεί με την Μπασκόνια

EUROLEAGUE 2022-2023 / - .  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - . ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI

Η Μακάμπι διευθέτησε το θέμα που εμπόδισε την μετακίνηση Γουέιντ Μπάλντουιν στο Βελιγράδι και έτσι ο Αμερικανός αναμένεται να ταξιδέψει απόψε (15/4) το βράδυ και να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Μπασκόνια (16/4, 20:00, LIVE από το SPORT24) για τα play-in της EuroLeague.

Ανακούφιση στην Μακάμπι. Το πρόβλημα που υπήρξε με το ταξίδι του Γουέιντ Μπάλντουιν στο Βελιγράδι για τον αγώνα με την Μπασκόνια για τα play-in της EuroLeague (16/4, 20:00, LIVE από το SPORT24) λύθηκε και ο Αμερικανός αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στους Βάσκους.

Όπως ενημέρωσε η Μακάμπι, ο Αμερικανός θα ταξιδέψει απόψε (15/4) το βράδυ για την πρωτεύουσα της Σερβίας και έτσι θα τεθεί στην διάθεση του Οντέντ Κάτας.

Όπως αποδείχθηκε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που προέκυψε δεν αφορούσε τον ίδιο, αλλά τον γιο του, ο οποίος δεν μπορούσε να ταξιδέψει, με αποτέλεσμα ο ταλαντούχος γκαρντ να υποχρεωθεί να μείνει στο Τελ Αβίβ μαζί με την οικογένειά του. Πλέον όμως δεν τίθεται θέμα και ο Αμερικανός με τους αγαπημένους του θα μεταβούν κανονικά στο Βελιγράδι.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ