EUROLEAGUE

Λύγισε ο Λούκα Βιλντόσα: "Είχα προσωπικά προβλήματα, τα έβαζα με συμπαίκτες, με προπονητές, με δημοσιογράφους"

Ο Λούκα Βιλντόσα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ
Ο Λούκα Βιλντόσα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ EUROKINISSI

Η αγωνιστική ανάκαμψη του Λούκα Βιλντόσα ήταν το αντίδοτο που χρειαζόταν για να νιώσει ξανά ο εαυτός του. Ο Αργεντινός ξέσπασε μετά από την νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Βαλένθια και ουσιαστικά απολογήθηκε απέναντι στους... πάντες.

Η εικόνα του στα τελευταία ματς, δεν ήταν καλή. Ο Λούκα Βιλντόσα έκανε άσχημες εμφανίσεις απέναντι σε Αναντολού Εφές, Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια και το βράδυ της Τετάρτης (29/3), ήρθε η στιγμή για να λυγίσει.

Συναισθηματικά φορτισμένος μετά από την άνετη επικράτηση του Ερυθρού Αστέρα επί της Βαλένθια για την 31η αγωνιστική της EuroLeague, ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ εξήγησε ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που τον είχε φορτώσει με νεύρα και με άγχος. "Μετέφερα όλα μου τα νεύρα στο παρκέ, τσακωνόμουν με τους πάντες, με τον προπονητή μου, με τους συμπαίκτες μου, με τους δημοσιογράφους, με όλους, ζητώ συγγνώμη αν είπα κάτι παραπάνω. Τώρα, όμως, είμαι και πάλι ο Λούκα Βιλντόσα" ήταν τα λόγια του παίκτη της ομάδας του Βελιγραδίου.

Για τον παίκτη του μίλησε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, λέγοντας ότι απέναντι στη Βαλένθια έπαιξε με περισσότερη υπομονή, η οποία του είχε λείψει τον τελευταίο καιρό. Ο Βιλντόσα είχε 9 πόντους (3/4 τρίποντα), τρία ριμπάουντ και επτά ασίστ σε 21:54 απέναντι στους Ισπανούς.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ