ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ

Λου: "Έχουμε σχεδιάσει plays όπου ο Λέοναρντ θα έχει ρόλο αντίστοιχο των Τζόρνταν - Κόμπι"

Ο Τάιρον Λου στον πάγκο των Κλίπερς
Ο Τάιρον Λου στον πάγκο των Κλίπερς AP IMAGES/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο νέος τεχνικός των Κλίπερς, Τάιρον Λου, αναμένεται να χρησιμοποιήσει φέτος την τριγωνική επίθεση, όπως και plays που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί ο Κουάι Λέοναρντ, έτσι ώστε να έχει αντίστοιχο ρόλο με τους Τζόρνταν - Κόμπι.

Για τη νέα σεζόν του NBA που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ώρες αναφέρθηκε ο νέος τεχνικός των Λος Άντζελες Κλίπερς, Τάιρον Λου.

Ο 43χρονος τεχνικός, που ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου την περσινή σεζόν, πήρε το χρίσμα και αποτελεί τον νέο head coach των Κλίπερς.

Μάλιστα, μίλησε για το νέο επιθετικό πλάνο της ομάδας, τονίζοντας πως ο Κουάι Λέοναρντ μπορεί να μπει στα... παπούτσια των Μάικλ Τζόρνταν - Κόμπι Μπράιαντ, όσον αφορά το σκοράρισμα από μέση απόσταση.

"Ο Λέοναρντ λατρεύει τους Τζόρνταν και Κόμπι. Τους σέβεται απόλυτα και θέλει να τους μοιάζει συνεχώς και με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Εμείς με τη σειρά μας, τον βάζουμε στις κατάλληλες συνθήκες για να το κάνει και να μπορέσει να έχει αντίστοιχο ρόλο. Εγώ προσωπικά, έπαιξα και με τους δύο, αλλά προσπαθώ να μάθω στον Κουάι να έχει επιτυχία μέσω της τριγωνικής επίθεσης, την οποία είχα παίξει με τον Φιλ (Τζάκσον)", δήλωσε χαρακτηριστικά.

AP Images/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ