ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο SPORT24 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είμαστε πάντα σε επαφή"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο SPORT24 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είμαστε πάντα σε επαφή"
SPORT24

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στον Χάρη Σταύρου και τον Στέφανο Μακρή για τη συνάντηση που έγινε στις ΗΠΑ, ανάμεσα στον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο με Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε στο "Δημήτρης Τόφαλος" για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Adidas Next Generation Tournament, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ να μιλάει ζωντανά στο SPORT24 για τη σημασία της συγκεκριμένης διοργάνωσης στην Πάτρα.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε επί αμερικανικού εδάφους ανάμεσα σε Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο με Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη: "Έγινε μια συνάντηση σε πάρα πολύ καλό κλίμα, ήταν όλα θετικά. Μέχρι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Είμαστε πάντα σε επαφή, όπως γίνεται με όλους τους παίκτες".

Το SPORT24 βρίσκεται στην Πάτρα, εκεί όπου η adidas, το αυθεντικό basketball brand, με moto το "Impossible is Nothing" δίνει την ευκαιρία στους νέους ταλαντούχους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες να βγουν στο προσκήνιο μέσω του adidas Next Generation Tournament.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΟΚ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ