NBA FINALS

Λευτέρης Αυγενάκης στο NEWS 24/7 για Αντετοκούνμπο: "Τα λόγια είναι φτωχά για να αποτυπώσουν το μέγεθος της αξίας του"

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ομιλία του στη Βουλή για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο
Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ομιλία του στη Βουλή για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έσπευσε να συγχαρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA, όπως αναφέρει το NEWS 24/7.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, έσπευσε να συγχαρεί τον "Greek Freak" για το επίτευγμά του, όπως αναφέρει το NEWS 24/7. Ο MVP των τελικών έκανε τα πάντα με 50 πόντους και οδήγησε τα "ελάφια" του Μιλγουόκι στο πρωτάθλημα απέναντι στους Σανς στους NBA Finals.

Για τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε στο NEWS 24/7, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "η Ελλάδα μας είναι τυχερή που διαθέτει έναν τέτοιο αθλητή, παγκόσμιο είδωλο και σύμβολο".

"Τα λόγια είναι πλέον φτωχά για να αποτυπώσουν το μέγεθος της αξίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπήκε στο κλαμπ των θρύλων του ΝΒΑ. Ούτε αυτή η σπουδαία και σημαντική κατάκτηση του πρωταθλήματος, μισό αιώνα έπειτα από την τελευταία φορά που ο τίτλος πήγε στο Μιλγουόκι, περιγράφει ακριβώς το μέγεθος του επιτεύγματος του Γιάννη μας: Τη δικαίωση της ακατάπαυστης δουλειάς, της συνεχούς προσπάθειας, του αθλητικού ήθους, της εξαιρετικής ωριμότητας για την ηλικία και την ηγετική φυσιογνωμία του, της γενικότερης στάσης – πρότυπο που επιδεικνύει σε κάθε τομέα της ζωής του. Η Ελλάδα μας είναι τυχερή που διαθέτει έναν τέτοιο αθλητή, παγκόσμιο είδωλο και σύμβολο".

TAGS NBA FINALS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ