ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεουτσάνκα: "Στόχος μου το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό"

Η Γελένα Λεουτσάνκα στον Παναθηναϊκό
Η Γελένα Λεουτσάνκα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Γελένα Λεουτσάνκα, καθώς συμφώνησε με το τριφύλλι να βοηθήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, μίλησε για τον νέο αυτό σταθμό της καριέρας της, τονίζοντας πως στόχος της είναι το πρωτάθλημα.

Η Γελένα Λεουτσάνκα (38χρονών, 1μ.96) θα συνεχίσει την καριέρα της στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με την πολύπειρη ψηλή από τη Λευκορωσία να έχει μία μεγάλη καριέρα σε Ευρώπη (Βίλνιους, Εστουδιάντες, Εκατέρινμπουργκ, Γαλατασαράι, Γκορζόβ, Βίσλα, Κόζιτσε), αλλά και σε WNBA (Σάρλοτ, Γουάσινγκτον, Ατλάντα). Μάλιστα, μίλησε στο www.pao1908.com για τον νέο αυτό σταθμό της καριέρας της, τονίζοντας πως έχει ως στόχο τον τίτλο του πρωταθλήματος.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία και επιστρέφω στην αγωνιστική δράση σε μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός με τεράστια ιστορία και τεράστια συμπαράσταση από τους οπαδούς του.

Φυσικά και η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη παίζει καθοριστικό ρόλο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα τίποτα περισσότερο ,τίποτα λιγότερο.

Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα για αυτή την ομάδα και φυσικά θα ήθελα να κατακτήσω ένα ακόμα πρωτάθλημα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ