ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον Παναθηναϊκό η Γελένα Λεουτσάνκα: "Ηρθα σε ομάδα με μεγάλη ιστορία"

Στον Παναθηναϊκό η Γελένα Λεουτσάνκα: "Ηρθα σε ομάδα με μεγάλη ιστορία"
YELENA LEUCHANKA INSTAGRAM

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται η σπουδαία Γελένα Λεουτσάνκα, που θα ενισχύσει τις πράσινες μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Μια σπουδαία προσθήκη ολοκλήρωσε το Σάββατο (30/1) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς συμφώνησε με τη Γελένα Λεουτσάνκα (38χρ., 1μ.96) μέχρι το τέλος της σεζόν που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί τουλάχιστον σε επίπεδο Α1.

Η πολύπειρη ψηλή από τη Λευκορωσία έχει κάνει μια τεράστια καριέρα τόσο στην Ευρώπη (Βίλνιους, Εστουδιάντες, Εκατέρινμπουργκ, Γαλατασαράι, Γκορζόβ, Βίσλα, Κόζιτσε), όσο και στο WNBA (Σάρλοτ, Ουάσινγκτον, Ατλάντα), έχει παίξει και στην Κίνα και έχει γράψει ιστορία με συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας της.

Τους προηγούμενους μήνες η "αμερικανοθρεμένη" σέντερ (έπαιξε στο Σέμινολ, το Γουάμπας Βάλεϊ και το Γουέστ Βιρτζίνια) πέρασε μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, δυσκολίες της ζωής της, καθώς τον Σεπτέμβριο είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Μινσκ και είχε φυλακιστεί επειδή συμμετείχε σε διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης της χώρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ WNBA Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ