ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Λάρκιν: "Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, θα προσπαθήσουμε να... χτυπήσουμε πρώτοι"

Ο Λάρκιν κάνει τη διείσδυση σε αγώνα της Αναντολού Εφές
Ο Λάρκιν κάνει τη διείσδυση σε αγώνα της Αναντολού Εφές PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Ο Σέιν Λάρκιν, μετά τον νικηφόρο αγώνα της Αναντολού Εφές με την Ζάλγκιρις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επικείμενη μάχη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Η Αναντολού Εφές επιβλήθηκε με 80-70 της Ζάλγκιρις Κάουνας και σημείωσε την 11η νίκη της στη φετινή EuroLeague. Πλέον, η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία προσπαθεί να βρει την σταθερότητα και τον βηματισμό της, κοιτάζει τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΣΕΦ την Παρασκευή (3/2, 21:00, Novasports 4HD και LIVE στο SPORT24).

Ο Σέιν Λάρκιν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία προπορεύεται στη βαθμολογία, για την δυσκολία του να αγωνίζεσαι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του αν θέλει να φύγει με τη νίκη.

"Προφανώς, ο Ολυμπιακός είναι μια διαφορετική ομάδα, από εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον Α' Γύρο. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, πέτυχε μια μεγάλη νίκη την Τρίτη και θα πρέπει να πάμε στο γήπεδό του να παίξουμε σκληρά και επιθετικά.

Θα αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, οπότε θα προσπαθήσουμε να... χτυπήσουμε πρώτοι και να κρατήσουμε την έντασή μας για τέσσερις περιόδους. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική έδρα, θα κάνει τα σερί του, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ως το τέλος και εύχομαι να τα καταφέρουμε", τόνισε ο Λάρκιν.

Για την κατάστασή του, σχολίασε: "Νιώθω καλύτερα. Ύστερα από απουσία πέντε μηνών με διαφορετικούς τραυματισμούς είναι δύσκολο να γυρίσεις και να βρεις αμέσως ρυθμό. Όμως, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και οι προπονητές μου δίνουν την μπάλα. Πρέπει να βγάινω στο παρκέ και να συνεχίσω να είμαι το ίδιο επιθετικός. Ελπίζω πως όταν έρθουν τα πλέι οφ, θα είμαι στο peak μου. Οφείλουμε να δούμε τη σεζόν μέρα - μέρα".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ