ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυρίτσης για Δούκα, Καραποστόλου για Περιστέρι

Κυρίτσης για Δούκα, Καραποστόλου για Περιστέρι

Ο Δούκας και το Περιστέρι στοχεύουν σε μεταγραφική ενίσχυση λίγο πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία για την Α2 κατηγορία. Ο Αλέξης Κυρίτσης συζητά με τους "μπλε", την ώρα που ο Σωτήρης Καραποστόλου είναι στο προσκήνιο για τους "κυανοκίτρινους".

Μέχρι το τέλος του έτους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεταγραφή οι ομάδες της Α2 κατηγορίας, με την προκήρυξη της ΕΟΚ να τους δίνει το περιθώριο απόκτησης ενός παίκτη από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό το γεγονός προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ο Δούκας και το Περιστέρι, που βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι "μπλε" του Σάββα Συμεωνίδη βρίσκονται εσχάτως σε συζητήσει με τον Αλέξη Κυρίτση, αναζητώντας μία ακόμη λύση για την περιφερειακή τους γραμμή. Οι συνεχόμενες ήττες και η παρουσία κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού έχουν υποχρεώσει άλλωστε τη διοίκηση να ψάξει τρόπους για να βοηθήσει τον νέο τεχνικό της ομάδας. Η περίπτωση του έμπειρου γκαρντ βρίσκεται στο προσκήνιο, με γνώμονα την ποιότητα και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά, στοιχεία που μπορούν να "δέσουν" άμεσα με τον Παναγιώτη Καυκή και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίδυμο στην περιφέρεια.

Από την άλλη, το Περιστέρι χρειάζεται άμεσα μια διορθωτική κίνηση για να ξεφύγει από τη μετριότητα και να μην χάσει πρόωρα το τρένο της παραμονής. Ο Σωτήρης Καραποστόλου παραμένει ελεύθερος στην αγορά, μετά το φινάλε της περσινής σεζόν, με τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο 37χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Καβάλα, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, πλην όμως δεν βρήκε -το καλοκαίρι- κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί με αποτέλεσμα να παραμείνει διαθέσιμος μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ