ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΡΙΣτε μου...

ΚΡΙΣτε μου...
ΓΟΥΕΜΠΕΡ

Ο Αγγελόπουλος δίνει 12 εκατομμύρια δολάρια στον Κρις Ουέμπερ σύμφωνα με το ESPN (video)

Το σαββατοκύριακο που ξεκινάει αναμένεται να είναι το πιο θερμό για τον κόσμο του Ολυμπιακού στη φετινή μεταγραφική περίοδο (που έχει κρατήσει παραπάνω από όσο έχουμε συνηθίσει), καθώς ο Κρις Ουέμπερ καλείται να απαντήσει στη μυθική πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το ESPN αλλά και με πληροφορίες, που δεν λένε το αντίθετο.
Ο Ουέμπερ αυτόν τον καιρό εξετάζει την πιθανότητα να παίξει και πάλι στους Ντιτρόιτ Πίστονς έστω και με το κατώτατο όριο για τους βετεράνους, αλλά μέχρι να λήξει το θέμα με το σάλαρι καπ των Πίστονς, ίσως να περάσει ακόμη ένας μήνας, ενώ η περίπτωση των Ντάλας Μάβερικς δεν έχει προχωρήσει, παρά τα όσα ακούστηκαν το καλοκαίρι.

Ο Αμερικανός σταρ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Ευρώπη για να βοηθήσει κι αυτός με τη σειρά τους τις φιλανθρωπικές ενέργειες που κάνει ο Βλάντε Ντίβατς, για τον οποίο παρευρέθηκε και σε γκαλά στο Βελιγράδι το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ESPN, ο Ουέμπερ το σκέφτεται σοβαρά, ενώ από τον Ολυμπιακό επίσημα δεν παίρνουν θέση, αλλά δεν μπαίνουν και στον... κόπο να διαψεύσουν την είδηση και την πρόταση που έχει γίνει στον παίκτη. Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα ακόμη μίας μεταγραφής, που όχι μόνο θα κλείσει το ρόστερ (ενδεχομένως να το αλλάξει και λίγο, ελέω Ρόμπερτς), αλλά θα είναι και μια καθαρά "προσωπική" ενέργεια του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού.

Βέβαια, η υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολη, αλλά μόνο και μόνο, ότι το ESPN αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ το "στηρίζει" λέγοντας ότι δύο διαφορετικές πηγές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πρότασης, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για αλήθεια. Μένει να δούμε, τι θα "βγάλει" το σαββατοκύριακο...

Πάντως, ήδη στα αμερικανικά sites, αλλά και στο forum του ESPN η πρόταση του Ολυμπιακού έχει γίνει θέμα συζήτησης με τους Αμερικανούς να αναρωτιούνται για ποιο λόγο να αφήσει το ΝΒΑ ο Ουέμπερ, ένα φίλαθλο να μιλάει για το έντονα απαιτητικό μπασκετικό κοινό της Ελλάδας, ενώ ένας (προφανώς ερυθρόλευκος) Έλληνας στέλνει μήνυμα στον Ουέμπερ και του τονίζει, ότι στο αεροδρόμιο θα είναι τουλάχιστον 5.000 κόσμος και θα γίνει ο απόλυτος "βασιλιάς" του Πειραιά.

Δείτε τι εστί Κρις Ουέμπερ...





Ήττα από την Κιεβ και ντεμπούτο Γκριρ


Στο μεταξύ, στο δεύτερο φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κίεβ, ηττήθηκε με 83-71 και τον Λιν να κάνει το ντεμπούτο του. Μάλιστα, ο Γκέρσον έβαλε για αρκετή ώρα στο ματς τον Αμερικανό, παρά το γεγονός ότι εκείνος φυσικά ήταν εντελώς κλίματος.

Τα πέντε λάθη που έκανε ο Γκριρ και τα 17 συνολικά της ομάδας ήταν αρκετά για να επιφέρουν την ήττα, όμως ο Γκριρ σημείωσε 10 πόντους. Ωστόσο, ο πρώην ερυθρόλευκος Ράιαν Στακ θύμισε τον Στακ... του Άρη και με 19 πόντους ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Κίεβ.

Η Κίεβ έφτασε στο σημείο να προηγείται ακόμη και με 22 πόντους, αλλά ο Ολυμπιακός μείωσε, χώρις όμως αυτή η προσπάθεια να φέρει και τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-26, 31-49, 50-61, 71-83

Ολυμπιακός(Γκέρσον): Μπλάκνεϊ 2 (1λ.), Παπαμακάριος 0(1λ.), Γουντς 7(1τρ. – 3ρ. – 1λ.) , Ματσιγιάουσκας 3(1λ. – 1ασ. – 2κλ.), Γκριρ 10(2τρ. – 5λ.), Μπουρούσης 13(8ρ. – 1ασ. – 1κλ.), Τσακαλίδης 10(7ρ. – 2λ. – 1ασ. – 1κλ. – 1τ.), Ρόμπερτς 2(1ρ.), Μαυροκεφαλίδης 2(1ρ.), Βασιλόπουλος 10(2τρ. – 2ρ. – 2λ. – 3κλ. – 1τ.), Βασιλειάδης 9(2τρ. – 1ρ. – 1λ. – 1ασ. – 1τ.), Τεόντοσιτς 1(1ρ. – 2λ. – 3ασ. – 1κλ.), Πρίντεζης 2(2ρ. – 1λ. – 1κλ.)

Κιεβ(Μάχοριτς): Τζέστερ 16(2), Στακ 19(2), Κρίστιτς 4, Φάισον 12(2), Μαρκοϊσβίλι 15(1), Λεμπεντίντσεφ, Βλάντισλαβ, Σάλτοβετς, Κραφτόφ, Μαξίμ, Ντροζντόφ 10(2)


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ