ΚΑΒΑΛΑ

Κούβελας: "Προσοχή στην περιφερειακή άμυνα"

Κούβελας: "Προσοχή στην περιφερειακή άμυνα"
Κούβελας

Με δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) ξεκίνησε η προετοιμασία της Καβάλας για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Από την πλευρά του ο Νίκος Κούβελας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το τελευταίο ματς με το Μαρούσι τόνισε: " Έχοντας υπόψη και το ματς του Α’ γύρου είχαμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν κατάλληλα για να τους αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζαμε ότι στην έδρα τους παίζουν ακόμη καλύτερα. Γι’ αυτό θέλαμε να δώσουμε προσοχή στην άμυνα για να μην ξεφύγουν στο σκορ".

"Κάτι που στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το καταφέραμε. Απλά στο τέλος με ατομικές ενεργείας ο Κις έδωσε μια διαφορά στο Μαρούσι. Θέλουμε σε κάθε ματς να παίζουμε για την νίκη, δε μας αρκούν οι εντυπώσεις, ούτε ότι σωθήκαμε. Πάντα θέλουμε το καλύτερο δυνατόν και αυτό θα επιδιώξουμε με ΑΕΚ και Κολοσσό

".

Όσο για τον κόσμο της ομάδας είπε ότι: " Πάντα μας στηρίζει και τους ευχαριστούμε. Σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς οφείλεται η φωτεινή πορεία της ομάδας. Οι φίλαθλοι γεμίζοντας συνεχώς το κλειστό δικαίωσαν όλους όσους επέμεναν αυτή η ομάδα να πάρει μέρος στην Α1".

Ο Κούβελας αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ τόνισε πως: " Δείχνει να βασίζεται αρκετά στην περιφέρεια. Ειδικά εκτελούν αρκετά τρίποντα, κάτι που έκανε στο ματς του Α΄ γύρου και πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ. Για αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην περιφερειακή άμυνα όπως και στα ριμπάουντ".

Τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα κυμανθούν στις τιμές: 10 ευρώ (παιδικά), 15 ευρώ (πέταλα) και 20 ευρώ (κεντρικά) ενώ όπως σε όλες τις συναντήσεις – έτσι και τώρα δε θα διατεθούν οργανωμένα στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.





TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ