ΡΕΘΥΜΝΟ

Κούμουλος: "Πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας"

Κούμουλος: "Πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας"
Kούμουλος

Ο Γιώργος Κούμουλος τόνισε ότι το Ρέθυμνο πρέπει να κερδίζει τους αγώνες στην έδρα του

Ο αρχηγός του ΑΓΟΡ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ενέφερε: " Δεν είναι οριακό ή το ντέρμπι της αγωνιστικής. Είναι απλά ένα ματς εντός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς εντός έδρα. Έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα με 0-3 και πρέπει να κάνει το 0-4.

Όταν έχεις έναν στόχο να παραμείνεις στην κατηγορία δε λες πρέπει να κερδίσω τον αγώνα με την Ολυμπιάδα, το Κολοσσό κτλ. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με την Ολύμπια δεν πρέπει να επαναληφθούν και στον αγώνα με τον Κολοσσό. Πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι ακόμα περισσότερος στο πλευρό μας και με τη βοήθεια του να πάρουμε τη νίκη



".

Σχετικά με την ομιλία του προέδρου της ομάδας Νίκου Σαραντινού στην προπόνηση της περασμένη Δευτέρας ο Κούμουλος σχολίασε: " Ο πρόεδρος ήρθε με τον Γ. Γραμματέα της ΚΑΕ κ. Μαμαλάκη και μας μίλησαν για τον αγώνα της Κυριακής, τονίζοντας ότι είναι πάντοτε στο πλευρό μας.

Μας ζήτησαν να τα δώσουμε όλα στο ματς την Κυριακή και πιστεύω ότι ο λόγος τους είχε θετικό αντίκτυπο σε μας, καθώς είναι σημαντικό για έναν παίχτη να νοιώθει ότι η διοίκηση της ομάδας του τον στηρίζει

".

Kατά τα άλλα οι διορθωτικές κινήσεις που γίνονται στο εσωτερικό του κλειστού "Μελίνα Μερκούρη" ολοκληρώνονται καθώς την Τετάρτη τοποθετήθηκαν και οι κερκίδες πίσω από τις μπασκέτες.



TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ