STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κουφός: "Με έκαναν περήφανο ξανά"

Κουφός: "Με έκαναν περήφανο ξανά"
INTIME SPORTS

Ο Στέργιος Κουφός ευχαρίστησε τους παίκτες του που τον έκαναν για μία ακόμα φορά περήφανο και ξεκαθάρισε πως το Ρέθυμνο έδειξε μεγάλο σεβασμό στο Μαρούσι. Λινάρδος: "Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο"

Απόλυτα ευχαριστημένος από το γεγονός πως το Ρέθυμνο πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι την 5η του φετινή του νίκη με σκορ 92-80 ήταν ο Στέργιος Κουφός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα.

Ο Έλληνας προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες του που τον έκαναν για μία ακόμα φορά περήφανο όπως χαρακτηριστικά είπε.

"Ο τρόπος που προετοιμαστήκαμε αυτή την εβδομάδα μας έδωσε τη νίκη, τελικά. Δείξαμε απεριόριστο σεβασμό στο πρόγραμμα και το προπονητικό τιμ του Αμαρουσίου ενώ αντιμετωπίσαμε το ματς χωρίς καμία διαφορά από οποιοδήποτε άλλο", τόνισε ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε:

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο (σ.σ. Λινάρδο) για τη δουλειά που κάνει. Το ματς κύλησε ουσιαστικά το μοτίβο που είχαμε σχεδιάσει. Περιμέναμε ένα μικρό… θαύμα που, τελικά, έγινε για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο όταν βελτιώσαμε το ποσοστό μας στα τρίποντα. Ο Κούμουλος πρόσφερε καθοριστικές λύσεις στις κρίσιμες στιγμές. Φτάσαμε τις 11 νίκες και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες του που με έκαναν περήφανο ξανά".

Τους παίκτες του Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο Γιώργος Δέδας και υποστήριξε πως περίμενε μαχητικό το Μαρούσι: "Πραγματικά θα ήθελα να μάθω το κίνητρο που έχουν τα παιδιά του Αμαρουσίου και χτυπάνε όλα τα μας! Ξέραμε ανεξαρτήτως αλλαγών στο ρόστερ του ότι το Μαρούσι θα είναι μαχητικό και δεν πρόκειται να παρατήσει το ματς.

Ίσως πληρώσαμε για λίγο ότι δεν μπήκαμε με την απαραίτητη σοβαρότητα, είχαμε την αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα θα κερδίζαμε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες. Ελπίζω να μάθουμε από τα αμυντικά μας λάθη".

Λινάρδος: "Τα παιδιά βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό"

Για μία ακόμα φορά, ο Νίκος Λινάρδος άκουσε καλά λόγια από τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και είπε χαριτολογώντας πως έχει βαρεθεί. Αναφερόμενος στη διοίκηση, τόνισε πως έχει να μιλήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

"Ευχαριστώ τον Στέργιο για τα καλά του λόγια. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε καλά λόγια, με την καλή έννοια. Αυτό που ζω φέτος, δεν το έχουν ζήσει πολλοί προπονητές στην Α1", σχολίασε ο Νίκος Λινάρδος και συμπλήρωσε:

"Να παίζεις, δηλαδή, με έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί για 12 χρόνια στην κατηγορία και να τον πλαισιώνεις με παιδιά που έχουν εμπειρία από έναν ως… κανέναν χρόνο στην Α1. Τα παιδιά βγάζουν ως το τέλος τον καλύτερό τους εαυτό.

Είναι αλήθεια ότι δεν πίστευα πως θα είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί κόντρα στο Ρέθυμνο. Χάσαμε γιατί στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας ευστόχησαν στα τρίποντα και βρήκαν λύσεις από τους ψηλούς. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο… Η διοίκηση είναι παντελώς μακριά μας! Έχω να μιλήσω με τη διοίκηση εδώ και 25 μέρες. Αυτό ίσως σημαίνει ενοχή για μένα. Οι παίκτες μου πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια, γιατί του χρόνου θα βρουν αλλού δουλειά".

Τέλος, ο Γιάννης Δεμερτζής, επισήμανε: "Βγάλαμε όλη τη διάθεση που μπορούσαμε. Απομείναμε τέσσερις επαγγελματίας στην ομάδα και προσπαθούμε καθημερινά να βρούμε κίνητρα και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Έχουμε συμβόλαια, είμαστε επαγγελματίες και περιμένουμε από τη διοίκηση να φανεί συνεπής. Μπορεί να μην κάνουμε καμία νίκη ως το τέλος αλλά τελειώσουμε τη χρονιά αξιοπρεπώς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ