ΡΕΘΥΜΝΟ

Κουφός: "Ματς με δυσκολίες

Κουφός: "Ματς με δυσκολίες
Κουφός

Στη Λάρισα δοκιμάζεται ο ΑΓΟΡ. Κουφός: "Ματς με δυσκολίες". Βαρδαβάς: "Να αντέξουμε την πίεση"

"Η νίκη μας επί του Αμαρουσίου μας έδειξε πολλά, όσον αφορά τη διάρκεια που πρέπει να έχουμε το παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι κανένα παιχνίδι φέτος δε θα είναι εύκολο. Ακόμα και όταν προηγούμαστε με μεγάλη διαφορά στο σκορ δεν πρέπει να χάνουμε την αγωνιστική μας προσήλωση.

Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη Λάρισα. Η Ολύμπια αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο, έχει ήδη δύο απώλειες και πλέον απέναντι σε μας θα κάνει τα πάντα για να πετύχει την πρώτη της νίκη. Αν καταφέρουμε και αντέξουμε στην πίεση τους, τότε θα μείνουμε μέσα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις τη νίκη"

τόνισε ο Κώστας Βαρδαβάς μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας.

Από τη μεριά του Στέργιος Κουφός υπογράμμισε: "Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα μιας και δεν είχα όλους τους παρόντες λόγω τραυματισμών και ιώσεων. Σίγουρα το παιχνίδι κρύβει πολλές δυσκολίες για εμάς, μιας και έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα επιπρόσθετο πρόβλημα, αυτό του Γκριρ, μιας και θα είναι το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ολύμπιας και δεν είχαμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε και να μάθουμε την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Προσπαθήσαμε να συλλέξουμε στοιχεία από τις προηγούμενες του ομάδες και να σχεδιάσουμε το αμυντικό μας πλάνο. Έχω πίστη πάντως ότι οι παίχτες μου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε αυτό που τους αναλογεί. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και κυρίως συγκεντρωμένοι στο γήπεδο.





Η Ολύμπια ήταν πέρυσι η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος. Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα και πιστεύω ότι η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει θα βγει στο γήπεδο. Είχε την ατυχία να περάσει την περιπέτεια με τον Μπίλι Τόμας, τον οποίο αντιμετωπίσαμε στο φιλικό παιχνίδι που παίξαμε και ήταν μάλιστα και πολύ καλός. Με το να στερηθεί των υπηρεσιών του είχε ένα σημαντικό μειονέκτημα, εγώ όμως πιστεύω ότι δεν έχει δείξει ακόμη τις πραγματικές της δυνατότητες".

Βαγενάς: "Να ελέγξουμε το παιχνίδι"


Τέλος ο Βασίλης Βαγενάς πρόσθεσε: "Το παιχνίδι απέναντι στην Ολύμπια είναι εξαιρετικά δύσκολο. Μπορεί να τους αντιμετωπίσαμε σε φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ξέρουμε όμως ότι το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Η Ολύμπια είναι μια ομάδα πιο έμπειρη από εμάς στην κατηγορία, σε αντίθεση με εμάς που είμαστε νεοφώτιστοι.

Για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είσαι σοβαρός και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Μόνο αν έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού τότε θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η Ολύμπια παίζει με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει περιθώρια για τρίτη συνεχόμενη απώλεια".






TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ