ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Κώστας Αντετοκούνμπο: "Η Βιλέρμπάν ήταν εξαιρετική επιλογή, δεν υπάρχουν πολλοί αθλητές στην Ευρώπη με το σώμα μου"

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με την φανέλα της Βιλερμπάν
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με την φανέλα της Βιλερμπάν EUROKINISSI

Για την απόφασή του να συνεχίζει την καριέρα του στην Βιλερμπάν αλλά και για τα στοιχεία που έφερε στην ομάδα μίλησε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην EuroLeague αναφέροντας παράλληλα πως στόχος των Γάλλων είναι η οκτάδα της διοργάνωσης.

Η EuroLeague ετοίμασε ένα όμορφο video με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αντετοκούνμπο της Βιλερμπάν, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να πάει στην ομάδα της Λιόν, τα στοιχεία που έφερε στην ομάδα του Πάρκερ αλλά και τους στόχους των Γάλλων που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο που προσέλκυσε τα βλέμματα και άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ, τόνισε πως η σωματοδομή του αποτελεί πλεονέκτημα για εκείνον καθώς λίγοι είναι οι παίκτες στην Ευρώπη που έχουν το σώμα του. "Θεώρησα ότι ήταν μία εξαιρετική επιλογή για εμένα, σαν νέος παίκτης να έρθω για την πρώτη μου σεζόν στην EuroLeague. Ήταν πιθανότατα η πιο μεγάλη απόφαση που έχω πάρει ως τώρα γιατί ήθελα να έρθω κάπου που θα έχω χρόνο στο παρκέ για να πάρω εμπειρία. Είναι πλεονέκτημα για εμένα καθώς δεν υπάρχουν πολλοί αθλητές στην Ευρώπη με το σώμα μου και που μπορούν να παίξουν με τον τρόπο που παίζω εγώ, με τον τρόπο που παίζω στην άμυνα".

Όσο για τους στόχους των Γάλλων στην διοργάνωση, ο διεθνής φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως στόχος είναι ξεκάθαρα η οκτάδα. "Να φτάσουμε στην οκτάδα της διοργάνωσης. Τίποτα πιο κάτω από αυτό. Θεωρώ είναι ένας ρεαλιστικός στόχος γιατί έχουμε τους παίκτες και το σύνολο να το καταφέρουμε αυτό".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ