NBA

Κόντεψαν να έλθουν στα χέρια (πάλι) οι Beverley και Westbrook!

Houston Rockets' Patrick Beverley (2) and Oklahoma City Thunder's Russell Westbrook (0) yell at each other during the second half of Game 5 in an NBA basketball first-round playoff series, Tuesday, April 25, 2017, in Houston. Both players were given a technical foul. The Rockets won 105-99, taking the series. (AP Photo/David J. Phillip)
AP Photo/David J. Phillip AP

Ο Patrick Beverley και ο Russell Westbrook έδωσαν συνέχεια στην... βεντέτα που έχουν, κοντεύοντας να έρθουν στα χέρια στο Game 5 της σειράς των Rockets με τους Thunder.

Είναι γνωστό ότι ο Patrick Beverley και ο Russell Westbrook δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Beverley είχε προκαλέσει στα playoffs του 2013 τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του Westbrook, χτυπώντας τον άθελά του στο γόνατο στα playoffs του 2013. Βασικά, είχε κάνει αυτό:

Αυτή η φάση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί τότε ο Westbrook ρήξη μηνίσκου και να χάσει την συνέχεια των playoffs. Έκτοτε έχει υποβληθεί σε τρεις εγχειρίσεις στο γόνατο και η κόντρα του με τον Beverley έχει πάρει τη μορφή βεντέτας. Όποτε λοιπόν τίθενται αντιμέτωποι, όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Και, συνήθως, αμφότεροι δικαιώνουν τον κόσμο.

Τελευταία απόδειξη για αυτό είναι το σκηνικό που έστησαν στο Game 5 της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs ανάμεσα στους Rockets και τους Thunder ( νίκη με 105-99 για τους πρώτους ). Στην τέταρτη περίοδο του αγώνα, λοιπόν, έπειτα από ένα κλέψιμο του Beverley στον Westbrook που οδήγησε σε φάουλ του δεύτερου, οι δυο τους ήρθαν λίγο πιο... κοντά και άρχισαν να ανταλλάσσουν κάποια λογάκια.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο, το οποίο κόστισε σε αμφότερους από μία τεχνική ποινή:


AP Photo/David J. Phillip
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ