NBA

Κινεζικές "σειρήνες" για Wade

Κινεζικές "σειρήνες" για Wade
AP/CHRIS SZAGOLA

Στην Άπω Ανατολή ενδέχεται να συνεχίσει το μπάσκετ ο Dwyane Wade, τη στιγμή που (προ)ετοιμάζεται για την μπασκετική του δύση.

Όπου γης και πατρίς... Την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τις ΗΠΑ σκέφτεται ο Dwayne Wade, ο οποίος φέρεται να έχει δεχθεί εξωπραγματική πρόταση από ομάδα της Κίνας.

Σύμφωνα με κινεζικά δημοσιεύματα, οι Zhejiang Golden Bulls επιχειρούν το "μεγάλο κόλπο" με τον Αμερικανό σούπερ σταρ, ο οποίος στα 36 του χρόνια αναζητά το τελευταίο (μεγάλο) συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο Wade ταξίδεψε πριν από λίγες μέρες στη "χώρα του δράκου" για... εμπορικούς λόγους, καθώς παρευρέθηκε σε εκδήλωση της εταιρείας Li - Ning στο Πεκίνο, με αφορμή την προώθηση της σειράς παπουτσιών που φέρουν την υπογραφή του.

Όπως ήταν φυσικό, τα σενάρια γύρω από το μπασκετικό του μέλλον φούντωσαν, καθώς αναπτύχθηκε η φημολογία πως έχει στα χέρια του πρόταση με τριετή ορίζοντα και συνολικές απολαβές 25 εκατ. δολαρίων!

Μένει να δούμε εάν ο πολύπειρος guard θα εξερευνήσει την ασιατική πλευρά του μπάσκετ, βαδίζοντας στο δρόμο του... μεταξιού ή θα "ψηφίσει" την παραμονή του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Πάντως, η περσινή χρονιά θα... ξεχαστεί γρήγορα από τον βετεράνο guard, ο οποίος αρχικά ξεκίνησε με τους Cleveland Cavaliers, ωστόσο στη συνέχεια αποδεσμεύτηκε από τους Cavs, για να ολοκληρώσει τη σεζόν με τους Miami Heat, στο comeback του στην ομάδα της Florida.

Το πλήρωμα του χρόνου μοιάζει αδυσώπητο για τον "Flash", ο οποίος ακολουθεί πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν, όπου ο μέσος όρος πόντων του έπεσε στο... μισό (από 22.5 σε 11.4).

Photo Credits: AP Photo/Joel Auerbach

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ