NBA

Κερ: "Ο Μιλόγεβιτς ήταν από τους πιο θετικούς και όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει"

Κερ: "Ο Μιλόγεβιτς ήταν από τους πιο θετικούς και όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει"
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Με πολύ όμορφα και ζεστά λόγια αποχαιρέτησε ο Στιβ Κερ τον συνεργάτη του στους Γουόριορς, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 46 ετών, έπειτα από έμφραγμα.

Σε πένθος βυθίστηκε όλος ο οργανισμός των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς την Τετάρτη (17/1), μετά τον θάνατο του 46χρονου Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, που βρισκόταν στο επιτελείο του Στεφ Κάρι από το 2021 και υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Τρίτης (16/1).

"Είμαστε συντετριμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Ντέγιαν. Είναι σοκαριστικό και τραγικό χτύπημα για όλους εμάς στους Γουόριορς και μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την οικογένεια, τους φίλους του και όλους εμάς που είχαμε τη χαρά να δουλέψουμε μαζί του.

Πέρα από ένας εξαιρετικός προπονητής, ο Ντέγιαν ήταν ένας από τους πιο θετικούς και όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, κάποιος που έφερνε χαρά και φως κάθε μέρα με το πάθος και την ενέργειά του. Πενθούμε μαζί και για την σύζυγό του, Νατάσα, αλλά και για τα παιδιά του, τον Νικόλα και τη Μάσα. Η απώλειά τους είναι ανυπολόγιστη", ανέφερε ο Στιβ Κερ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα για το χαμό του Σέρβου τεχνικού.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ