FIBA WORLD CUP

Καζλάουσκας: "Μας λείψανε Σόφο-Φώτσης"

Καζλάουσκας: "Μας λείψανε Σόφο-Φώτσης"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιόνας Καζλάουσκας αναφέρθηκε στην απουσία των Σχορτσανίτη, Φώτση οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα κόντρα στην άμυνα ζώνης που επιστράτευσε για μεγάλο διάστημα η Κίνα.

O Ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός ότι η άμυνα της Εθνικής δεν ήταν καλή και στο ότι όμως ο Περπέρογλου έπαιξε άρρωστος στο ματς της πρεμιέρας.

"Συγχαρητήρια στην Κίνα. Έπαιξε μεγάλο παιχνίδι, παίξαμε υπό δύσκολες συνθήκες μετά από όλα αυτά που έγιναν. Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στα φιλικά. Εμείς παίξαμε με προβλήματα, με την τιμωρία για τα επεισόδια με τη Σερβία και την ήττα από τις ΗΠΑ Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια.

Μας έλειψαν οι δύο παίκτες. Ο Σόφο μπορούσε να μας δώσει inside game, ενώ ο Φώτσης θα μπορούσε να μας προσφέρει μακρινό σουτ. Παράλληλα ο Περπέρογλου είχε πυρετό χθες και δεν ήταν 100% υγιής. Η άμυνά μας ήταν κακή, ενώ στην επίθεση διστάζαμε σε αρκετές περιπτώσεις αν και είχαμε καλές προϋποθέσεις για σουτ.

Αυτό μας προκάλεσε νευρικότητα. Κάτι δεν πήγαινε καλά στο μυαλό μας και πρέπει να το αλλάξουμε. Είναι θέμα ψυχολογίας. Είναι καλό ότι κερδίσαμε πάντως και πλέον κοιτάζουμε μπροστά. Το ματς της Κυριακής θα είναι διαφορετικό. Το Πουέρτο Ρίκο είναι δυνατή ομάδα και τη σεβόμαστε".

Στο μεταξύ, ο Μπομπ Ντάνγουολντ ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του: "Παλέψαμε το παιχνίδι και δώσαμε μεγάλη μάχη, Παίξαμε ζώνη και αφήσαμε τον Διαμαντίδη να σουτάρει. Αυτό μας κρατησε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Στο τέλος χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και κάναμε λάθη που μας στοίχισαν. Έδωσαν σκληρή μάχη σήμερα οι παίκτες. Τους βγάζω το καπέλο, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά όλο το καλοκαίρι, είμαστε νέα ομάδα και οι νέες ομάδες τα έχουν αυτά, Κάποιες θα παίξουν καλά, κάποιες άλλες θα κάνουν λάθη".

Πάντως, ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν συμφώνησε ότι η Κίνα είναι νέα ομάδα, καθώς τόνισε μετά από ερώτηση: " Μόνο ο Γιαο έλειπε και δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα νεανική ομάδα".

Από την πλευρά του, ο Γιούε Σουν υποστήριξε: "Είμαι λίγο στενοχωρημένος, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε στα επόμενα παιχνίδια".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ