ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Κάζινς: "Ευγνώμων να παίζω με ένα ταλέντο σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο"

Κάζινς: "Ευγνώμων να παίζω με ένα ταλέντο σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους νέους του συμπαίκτες πριν δώσει τον πρώτο του αγώνα με την φανέλα των Μπακς απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς.

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των υπόλοιπων συμπαικτών του στους Μπακς έπλεξε το νέο απόκτημα των "Ελαφιών" ΝτεΜάρκους Κάζινς στην συνέντευξη πριν από το ματς με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο οποίο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα του Μιλγουόκι. Παράλληλα δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα και ευγνώμων για την ευκαιρία που του δίνεται.

"Το να παίζω με ένα ταλέντο σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ή τον Κρις Μίντλετον, το να βρίσκομαι και πάλι στο παρκέ μαζί με τον Χόλιντεϊ με τον οποίο είχαμε πολύ καλή χημεία στην Νέα Ορλεάνη. Για εμένα είναι τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστώ. Είμαι φαν του Πόρτις και της ιστορίας του λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο παίζει, καταλαβαινόμαστε καλά μεταξύ μας. Ο κόουτς Μπούντενχολζερ ήταν ανοιχτός και ειλικρινής μαζί μου από την αρχή, επομένως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ευγνώμων για την ευκαιρία".

Μάλιστα όταν ο Κάζινς ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης των Μπακς, δήλωσε: "Ήμουν σπίτι και περίμενα την ευκαιρία μου. Είχα μία προπόνηση με το Ντένβερ δύο μέρες πριν με καλέσουν οι Μπακς. Δεν είχαν θέση στο ρόστερ και δεν άκουσα τίποτα μετά από αυτό από εκείνους. Κινήθηκαν όμως γρήγορα, φτάσαμε σε συμφωνία και τώρα είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος. Όλα έγιναν γρήγορα και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε. Επικρατούσε χαμός στο σπίτι είμασταν λίγο άνω κάτω. Ετοιμαζόμουν για τις διακοπές, αλλά όλα δούλεψαν τέλεια.

Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος που θα παίξω στους Μπακς Ήμουν σπίτι και περίμενα την ευκαιρία μου. Οι Μπακς δεν είχαν θέση στο ρόστερ, αλλά κινήθηκαν γρήγορα και φτάσαμε σε συμφωνία. Τώρα είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος. Όλα έγιναν γρήγορα. Ετοιμαζόμουν για τις διακοπές, αλλά όλα δούλεψαν τέλεια. Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος που θα παίξω στους Μπακς".

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ