ΠΑΟΚ

Καυκής: "Να φτάσουμε ψηλά"

Καυκής: "Να φτάσουμε ψηλά"
Καυκής

Πολύ οικείο χαρακτήρισε το περιβάλλον στην ομάδα ο Παναγιώτης Καυκής. Την Κυριακή έρχεται ο Αλεξάντερ

Άλλωστε έχει υπάρξει συμπαίκτης ή έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που συνάντησε στο Καρπενήσι και όπως υποστηρίζει, βρήκε ένα πολύ οικείο περιβάλλον.
Ο 28χρονος γκαρντ, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ από το αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, για τα νέα πρόσωπα που συνάντησε, τους δεσμούς του παρελθόντος, αλλά και τα σχέδια για την επόμενη σεζόν.

" Βρίσκομαι λίγες μέρες μαζί με την ομάδα, αλλά το περιβάλλον είναι πολύ οικείο. Συνάντησα μία νέα ομάδα που ξεκινά από την αρχή, αλλά με τους περισσότερους γνωριζόμαστε χρόνια. Με τον Κώστα το Βασιλειάδη ήμασταν πέρσι μαζί στον Ολυμπιακό, ενώ με τον κόουτς, είχαμε συνεργαστεί στο Μακεδονικό. Με το Χαρίση ήμασταν συμπαίκτες στον Απόλλωνα, με τον Κυρίτση μαζί στην Μεσογειακή ομάδα, με το Σίμτσακ για χρόνια αντίπαλοι στην Α2, ενώ ήμουν συμπαίκτης στο Μακεδονικό με το Νίκο Μπουντούρη και το Γιώργο Μπαλογιάννη".

"Δεν ξέρω πως συνέβη, αλλά σε μία εντελώς νέα ομάδα, γνωριζόμαστε σχεδόν όλοι μεταξύ μας και για αυτό συνεργαζόμαστε πολύ καλά και δουλεύουμε σκληρά με κοινό σκοπό, να βγει η δουλειά αργότερα και να υπάρχουν τα ανάλογα αποτελέσματα κι αυτά που όλοι θέλουμε

".

" Να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ και πάλι ψηλά"
Είναι προφανές ότι η παρουσία δέκα και επιπλέον νέων παικτών στην ομάδα, δεν ανησυχεί τον Παναγιώτη Καυκή, που δηλώνει: " Η ομάδα ξεκινά από την αρχή, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά δεν με ανησυχεί τίποτα. Θέλουμε να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ και πάλι ψηλά, εκεί που πραγματικά του αρμόζει να βρίσκεται και για να το πετύχουμε πρέπει ο καθένας από την πλευρά του να δώσει ότι περισσότερο μπορεί. Η ομάδα έχει παίκτες που δεν φοβούνται να δουλέψουν κι αυτό που εγώ μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι ότι θα τα δίνουμε όλα στο γήπεδο, απλά τους θέλουμε να είναι κοντά μας".

" Να είναι ο έκτος παίκτης μας"
Ο 28χρονος πλέι μέικερ ποντάρει πολύ στον κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί όπως εξηγεί: " Ξέρω φυσικά τι μπορεί να συμβεί στο Παλατάκι, αλλά με τα παιδιά που μίλησα και στις λίγες ημέρες που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο κόσμος τους σταματούσε στο δρόμο, τους εκδήλωνε τη συμπαράστασή του. Ε, αυτό τον κόσμο θέλουμε να δούμε στο γήπεδο, να είναι ο έκτος μας παίκτης και όλα θα πάνε καλά. Με σκληρή δουλειά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για Κυριακή ο Αλεξάντερ
Κατά τα άλλα κι όσον αφορά την άφιξη του Ντεμέτριους Αλεξάντερ αυτή μεταφέρθηκε για την Κυριακή από σήμερα που ήταν προγραμματισμένη για την Αθήνα ώστε ο Αμερικανός φόργουορντ να μετέβαινε από εκεί στο Καρπενήσι και να ενσωματωνόταν με την υπόλοιπη ομάδα. Σχετικά με αυτή του Αμερικανού με το βουλγάρικο διαβατήριο Κ΄Ζελ Ουέσον ως έχει επί του παρόντος είναι για την Δευτέρα.

Σχετικά με το πρόγραμμα της Παρασκευής στο Καρπενήσι αυτό περιλάμβανε τρεις προπονήσεις. Τρέξιμο το πρωί, προπόνηση στο γήπεδο του μπάσκετ λίγο πριν το μεσημέρι και νέα προπόνηση το απόγευμα.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ