ΠΑΟΚ

Μύλος με Ουέσον

Μύλος με Ουέσον
Αλεξάντερ

Στην Αθήνα αναμένεται αύριο το πρωί ο Ντεμέτριους Αλεξάντερ. Σε αναμονή του διαβατηρίου ο Ουέσον

Με την άφιξη του Αλεξάντερ στο Καρπενήσι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά και την χθεσινή άφιξη του Κώστα Βασιλειάδη θα έχει ως μοναδικό απών του τον Κ΄Ζελ Ουέσον. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αναμένεται να βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας την Δευτέρα.
Στην περίπτωσή του ωστόσο συνεχίζει να υπάρχει το μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά το διαβατήριο του. Αν δηλαδή ο Ουέσον έχει πάρει ή όχι στα χέρια του το βουλγάρικο διαβατήριο που θα του επιτρέψει να αγωνίζεται ως κοινοτικός. Ένα διαβατήριο που είχε ακουστεί πριν από δύο εβδομάδες ότι πράγματι το είχε παραλάβει από την Σόφια και έχοντάς το στα χέρια του επέστρεψε σπίτι του.

Το ερωτηματικό για το αν ωστόσο ο Ουέσον το έχει ή όχι στα χέρια του προκύπτει από τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στην συνέχιση ενίσχυσης του ρόστερ του τονίζει σχετικά ότι: " Θα δούμε πρώτα τι θα γίνει με το κοινοτικό διαβατήριο του Ουέσον και μετά θα προχωρήσουμε. Αν δεν το πάρει θα έχουμε πρόβλημα. Περιμένουμε νέα το Σαββατοκύριακο".

Υπενθυμίζεται πάντως πως όταν έγινε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την απόκτηση του Ουέσον ανέφερε ότι είναι κάτοχος βουλγάρικου διαβατηρίου όπως και η επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας. Το ως έχει όμως η περίπτωσή του φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τις περαιτέρω κινήσεις και πιο συγκεκριμένα για τον σμολ φόργουορντ.

Αν δηλαδή θα είναι κοινοτικός όπως υπήρχε η διάθεση με τις περιπτώσεις των Ντιαρά και Σι που δεν προχώρησαν ή θα υπάρχει η πολυτέλεια αυτός να είναι Αμερικανός. Για το λόγο αυτό ο Πεδουλάκης εξετάζει τον 24χρονο Αμερικανό σμολ φόργουορντ Μπόμπι Τζόουνς με θητεία τα τελευταία δύο χρόνια στο ΝΒΑ. Παράλληλα στον τεχνικό του ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο 29χρονος Αμερικανός Γκρεγκ Γκρέις που πέρσι είχε αγωνιστεί στην τουρκική Μπεικόζ πριν κλείσει την χρονιά στην Μπόσνα.

Σήμερα τέλος υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστού στο αριστερό του γόνατο ο Μιχάλης Γιαννακίδης.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ