ΠΑΟΚ

Καυκής: "Εξαιρετικό το κλίμα"

Καυκής: "Εξαιρετικό το κλίμα"
Καυκής-Σίμτσακ

Στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας αναφέρθηκαν οι Παναγιώτης Καυκής και Βασίλης Σίμτσακ

Ο Παναγιώτης Καυκής μπήκε αμέσως στο πνεύμα του Αργύρη Πεδουλάκη: " O κόουτς θέλει να ξεκινάμε από την άμυνα και να τα δίνουμε μέσα στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι κι αυτό θα κάνουμε", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο Βασίλης Σίμτσακ τόνισε: " Tο γεγονός ότι θα υπάρχουν πολλές λύσεις στους ψηλούς, μόνο καλό μπορεί να κάνει και στην ομάδα, αλλά και σε εμάς τους ίδιους".

Καυκής: " Το κλίμα είναι εξαιρετικό, όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην προπόνηση κι αυτό φαίνεται πολύ εύκολα, εάν κάποιος δει έστω και λίγη προπόνηση".

Σίμτσακ: " Το κλίμα είναι πολύ ωραίο, έχουμε δεθεί γρήγορα, είμαστε Ελληνες οι περισσότεροι κι αυτό το θεωρώ σημαντικό για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά".

Σας ανησυχεί το γεγονός ότι είστε ακόμη λίγοι και δεν έχουν έρθει για την προετοιμασία όλοι οι παίκτες της ομάδας;

Καυκής: " Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μην είναι όλοι οι παίκτες στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά αυτοί που είμαστε δουλεύουμε σκληρά, ώστε όταν θα έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι, για να υποδεχτούμε και τους νέους μας συμπαίκτες".

Σίμτσακ: " Είναι ένα πρόβλημα αυτό, αλλά όσοι είμαστε εδώ δουλεύουμε σκληρά, μπαίνουμε στη φιλοσοφία που θέλει ο κόουτς και αυτό που κάνουμε τώρα πιστεύω ότι θα βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα να προσαρμοστούν πιο γρήγορα".

Σας λείπουν τα παιχνίδια; Περιμένετε πότε θα έρθει η στιγμή για να μπείτε στο γήπεδο για τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας;

Καυκής: " Περιμένουμε να έρθουν τα επίσημα παιχνίδια, αυτή είναι η αλήθεια. Καλή η προπόνηση και απαραίτητη γιατί μπαίνουν τώρα οι βάσεις για μία καλή σεζόν, αλλά το παιχνίδι είναι κάτι άλλο. Και φυσικά περιμένουμε να έρθει η ώρα να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Βήμα βήμα όμως, δεν βιαζόμαστε, είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε το χρόνο μας".

Σίμτσακ: " Μας λείπουν τα παιχνίδια, αυτό όμως είναι λογικό. Είμαστε στην περίοδο που πρέπει να κάνουμε σκληρές προπονήσεις, να προχωρήσουμε βήμα βήμα και όλα θα έρθουν".

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτή την ομάδα του ΠΑΟΚ;

Καυκής: " Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Ξέρω μόνο ότι θα είμαστε μία ομάδα που θα πεθαίνει στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ, για όλο αυτό τον κόσμο που θα έρχεται να μας δει και νομίζω ότι επειδή είμαστε πολλοί Ελληνες παίκτες και ξέρουμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ, γνωρίζουμε που ήρθαμε, αυτό που λέω, έχει τη δική του σημασία".

Σίμτσακ: " Ο κόσμος μπορεί να περιμένει πολλά και ξέρω ότι είναι απαιτητικός. Εγώ απλά θέλω να είμαστε όλοι υγιείς και το πιστεύω πραγματικά ότι όλα θα πάνε καλά".























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ