ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης: "Φαβορί η Ρεάλ"

Κατσικάρης: "Φαβορί η Ρεάλ"
Κατσικάρης

Με πολύ καλά λόγια για τη Ρεάλ και τον Παπαδόπουλο, μίλησε ο τεχνικός της Βαλένθια, Φώτης Κατσικάρης

Το γεγονός ότι ο Ρέμπερτσα θα δώσει τελικά το "παρών" στο παιχνίδι, έλυσε τα χέρια του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ: " Χωρίς αυτόν είμαστε άλλη ομάδα. Η Ρεάλ είναι η πρωταθλήτρια και το φαβορί για την κατάκτηση της ACB. Κράτησε τον βασικό κορμό και απέκτησε κάποιους σημαντικούς παίκτες".

" Ειδικά ο Παπαδόπουλος είναι πολύ ποιοτικός. Είναι μια από της καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και έχει πολλές λύσεις και παίκτες. Θα είναι δύσκολο να την ανταγωνιστούμε στην ρακέτα και θεωρώ ότι αυτό είναι το κλειδί της ισορροπίες".

Στη συνέχεια τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα δύο εβδομάδες για να βελτιωθεί περισσότερο: " Είναι καλό που ξεκινάμε την σεζόν από το Βισταλέγκρε. Έχουμε προπονηθεί καλά και έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω σε θέματα τακτικής όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ. Θεωρώ ότι σωματικά είμαστε καλά, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη δύο εβδομάδες για να βελτιωθούμε κι άλλο".

Τέλος, υποστήριξε πως φέτος η Βαλένθια θα είναι μία ταχύτητα πιο γρήγορη: " Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες, θα πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Φέτος μπορούμε να τρέξουμε περισσότερο και να πετύχουμε περισσότερους πόντους στον αιφνιδιασμό. Στον αγώνα της πρεμιέρας θα πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ