ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κατέπεσαν οι εγγυητικές!

Σε μπελέδες οι "πορτοκαλί" λόγω κατάπτωσης των εγγυητικών επιστολών λόγω χρεών σε παλιούς παίκτες

Βάσει του νόμου, οι δύο εγγυητικές επιστολές (η πρώτη για την περίοδο 2008-09, που είχε ισχύ ως τον Δεκέμβριο του 2009 και η δεύτερη που αφορά την περίοδο 2009-2010) πρέπει να αντικατασταθούν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, ειδάλλως η θεσσαλική ΚΑΕ θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 οι επιστολές που κατέπεσαν ήταν ύψους περίπου 110.000 ευρώ.

Στο μεταξύ στις δηλώσεις τους στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τον Κολοσσό ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε: "Για εμάς είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Έχουμε μια πολύ δύσκολη χρονιά και μετά την ήττα από την ΑΕΚ η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον αντίπαλο ο οποίος έχει τέσσερις νίκες, αλλα αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι παίζουμε στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο"

.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Μπόγδανος πρόσθεσε: "«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη. Είχαμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών αυτή την εβδομάδα (Αλιέβας,Ντέιβιν Γκριν), αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό"




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ