EUROLEAGUE

Κάτας: "Θα κάνει νέα μαγνητική ο Μπάλντουιν, λατρεύουμε την πίεση και τις προκλήσεις"

Κάτας: "Θα κάνει νέα μαγνητική ο Μπάλντουιν, λατρεύουμε την πίεση και τις προκλήσεις"
INTIME

Παραμένει στο άγνωστο ο Γουέιντ Μπάλντουιν, με τον Όντεντ Κάτας να εξηγεί ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι έτοιμη για να αντιδράσει μετά από την ήττα στο Game 2 της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Νέα μαγνητική θα κάνει το πρωί της Τρίτης (30/4) ο Γουέιντ Μπάλντουιν, όπως δήλωσε ο Όντεντ Κάτας το απόγευμα της Δευτέρας (29/4) στο περιθώριο της προπόνησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Βασιλική Καραμούζα

Ο Ισραηλινός προπονητής αναφέρθηκε και στην πίεση που αισθάνεται η ομάδα του, λέγοντας ότι πρέπει να αντιδράσει όπως αντέδρασε ο Παναθηναϊκός μετά από την ήττα του στο Game 1 της σειράς των playoffs της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντεντ Κάτας:

"Είμαστε έτοιμοι. Το Game 2 ανήκε στον Παναθηναϊκό, έπαιξε με περισσότερη ενέργεια και επιθετικότητα σε σχέση με το Game 1. Αντέδρασε. Τώρα είναι σειρά μας να αντιδράσουμε. Κέρδισαν με 22-2 τους πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, κάτι στο οποίο είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ, είναι ο πρώτος μας στόχος. Θα δούμε τι θα συμβεί με τον Γουέιντ Μπάλντουιν, θα κάνει αύριο μία νέα μαγνητική. Θα ξέρουμε το πρωί περισσότερα για εκείνον.

Υπάρχει πίεση στη EuroLeague από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Τη λατρεύουμε την πίεση. Μας αρέσουν οι προκλήσεις και έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε το Game 3. Υπάρχει πίεση, αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής ενός μπασκετμπολίστα κι ενός προπονητή. Θα γίνει μάχη, δεν είναι εύκολο να φτάσεις στο Final Four, δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει εύκολο. Χρειάζεται προσπάθεια για να το καταφέρεις, πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος και ενεργός για να δείξεις ότι θέλεις την νίκη περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο κόσμο θα έχουμε στο πλευρό μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ