ΑΡΗΣ

Καστρίτης: "Σαν ραβδάκι που μας άγγιξε όλους η ενέργεια από την πρόκριση του ποδοσφαιρικού Άρη"

Καστρίτης: "Σαν ραβδάκι που μας άγγιξε όλους η ενέργεια από την πρόκριση του ποδοσφαιρικού Άρη"
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός Άρης λύγιζε την ΑΕΚ στα πέναλτι για να προκριθεί στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο μπασκετικός Άρης έκανε τη μεγάλη ανατροπή για να υποτάξει ξανά την Μπουντούτσνοστ. Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την αλλαγή της ενέργειας στο Αλεξάνδρειο, που βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του.

Όσοι φίλοι του Άρη βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (17/1) στο Αλεξάνδρειο για να δουν από κοντά τον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ είχαν παράλληλα το νου τους στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, που έδινε τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με την ΑΕΚ στο άδειο -λόγω των κυβερνητικών μέτρων- Κλεάνθης Βικελίδης. Όταν το ποδοσφαιρικό τμήμα κλείδωσε την πρόκριση στους "8" στη διαδικασία των πέναλτι, το Παλέ πήρε...φωτιά και έδωσε φτερά στο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη για να κάνει την αντεπίθεση και να πάρει μια τεράστια νίκη (76-75) κόντρα στην Μπουντούτσνοστ.

Σε αυτή ακριβώς την ενέργεια αναφέρθηκε και ο Έλληνας τεχνικός των κιτρινόμαυρων μετά τη λήξη του ματς: "Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μπάσκετ και τακτικές. Ήταν σαν ένα παιχνίδι playoffs. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος και όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά στο δεύτερο. Δείξαμε ότι αρνούμαστε να χάσουμε. Αυτός είναι ο τίτλος.

Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον εκπληκτικό κόσμο μας, χωρίς την στήριξη του δεν θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Χαρούμενοι για την πρόκριση του ποδοσφαίρου, γιατί ήμαστε ένα, ένας ΑΡΗΣ. Γιατί όταν επιβεβαιώθηκε η πρόκριση σαν ένα… μαγικό ραβδάκι να άγγιξε τους πάντες και να αλλάξε την ενέργεια. Η ενέργεια ήταν εκπληκτική σε εκείνο το σημείο, απίθανη ατμόσφαιρα. Δεν κλειδώνει την πρόκριση αυτή η νίκη. Μπορεί να κάνεις τα 3/3 μπορεί και το 0/3. Μαθηματικά δεν έχει εξασφαλιστεί κάτι.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση της ομάδας του ποδοσφαίρου, γιατί είμαστε ένα, είμαστε Άρης. Ήταν εμφανές ότι άλλαξε όλη η ενέργεια. Σαν ραβδάκι άγγιξε τους παίκτες και όλους μας και άλλαξε η εικόνα του τελευταίου δεκαλέπτου. Είναι μια βραδιά που θα τη θυμάται για καιρό ο κόσμος του Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ