ΣΙΕΝΑ

Καραρέτο: "Κλειδιά οι Παπαλουκάς, Σπανούλης"

Καραρέτο: "Κλειδιά οι Παπαλουκάς, Σπανούλης"

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας παραχώρησε ο Μάρκο Καραρέτο της Σιένα και μίλησε για τους επικείμενους στόχους της ομάδας του στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα ατού των "ερυθρολεύκων". Διάστρεμμα ο Στόουνρουν

Για τη σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τους παίκτες που πρέπει να περιορίσει η ομάδα του καθώς και τον κόσμο στην Ελλάδα μίλησε ο Μάρκο Καραρέτο.

Ο 33χρονος παίκτης της Σιένα ξεκαθάρισε πως τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Θοδωρής Παπαλουκάς μπορεί να αποτελέσουν τους παίκτες-κλειδιά για το παιχνίδι της Σιένα.

"Βρισκόμαστε σε εξαιρετική στιγμή της σεζόν. Στο TOP-16 αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε ένα σκληρό γκρουπ ομάδων. Πήραμε τη δεύτερη θέση κερδίζοντας τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μας, το οποίο ήταν καλό αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι δεν θα είχαμε μαζί μας τον Μπο ΜακΚάλεμπ, αλλά όλοι ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε το κάτι παραπάνω", τόνισε ο Καραρέτο και συνέχισε σχετικά με τον Ολυμπιακό:

"Δεν έχουμε τόσο μεγάλη πίεση. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στα πλέι οφ. Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός δε διαθέτει τόσο άπειρη ομάδα όσο εμείς. Ξέρουν να παίζουν μαζί και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καταστάσεις που τους παρουσιάζονται μέσα στο ματς".

Όσον αφορά τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ο έμπειρος φόργουορντ ξεχώρισε τους Παπαλουκά και Σπανούλη: "Αυτοί οι δύο παίκτες μπορεί να είναι τα κλειδιά για οποιοδήποτε ματς νομίζω. Είναι το ίδιο είδος παίκτη το οποίο βοηθάει τους συμπαίκτες του. Έχουν μεγάλη εμπειρία".

Παράλληλα, ο Καραρέτο έδειξε να περιμένει πολύ κόσμο στο ΣΕΦ: "Ξέρουμε όλοι ότι στην Ελλάδα έχουν υπέροχους φιλάθλους, ένα γεμάτο γήπεδο και πολύ κόσμο τρελαμένο για μπάσκετ. Τα πράγματα για τον αντίπαλο δεν είναι ποτέ εύκολα".

Διάστρεμμα ο Στόουνρουκ

Στην προπόνηση της Τρίτης τραυματίστηκε στον αστράγαλο (διάστρεμμα) ο Σον Στόουνρουκ και θα χάσει το παιχνίδι της Σιένα με την Τέραμο το απόγευμα της Πέμπτης για την ιταλική λίγκα. Πάντως, όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά στους αγώνες με τον Ολυμπιακό που ξεκινούν στις 22 του μήνα.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ