EUROLEAGUE

Κάλεσμα στον κόσμο, αμφίβολος ο Τομάσεβιτς

Κάλεσμα στον κόσμο, αμφίβολος ο Τομάσεβιτς
Γιαννακοπουλος

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς τον Ντέγιαν Τοιμάσεβιτς και η ΚΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με την Cosmote

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κατάστημα της Cosmote στο Μαρούσι ανακοινώθηκε ότι η εταιρείας κινητής τηλεφωνίας θα είναι επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες Φραγκίσκος Αλβέρτης, Άντρια Ζίζιτς και Στράτος Περπέρογλου.
Ο ισχυρός άνδρας των Πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε: " Σήμερα με την εκδήλωση αυτή ξεκινάει μία δυναμική συνεργασία της ομάδας μας με την μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, την Cosmote. Μία συνεργασία η οποία είμαι βέβαιος ότι θα επιδράσει θετικά στους στόχους και των δύο εταιρειών.

Όλοι εμεις στον Παναθηναϊκό, την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ νιώθουμε χαρά και τιμή που μας υποστηρίζουν εταιρείες κορυφαίες στον κλάδο τους. Καλωσορίζω λοιπόν την Cosmote στην χορηγική οικογένεια του Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού και ευελπιστώ σε μακρόχρονη και επιτυχή συνεργασία"

.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιχάλης Τσαμάζ σχολίασε: " Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Cosmote να συνεργάζεται με μία ομάδα που έχει τόσες πολλές επιτυχίες στον χώρο της. Μεταξύ της εταιρείας μας και του Παναθηναϊκού υπάρχουν τρία κοινά σημεία.

Ο Παναθηναϊκός είναι νο 1 στο μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως είναι και η Cosmote που έχει και Πανευρωπαϊκές διακρίσεις και οι δύο είναι στην κορυφή για πολλά χρόνια, ενώ έχουν και το ίδιο χρώμα, το πράσινο.

Χαιρόμαστε που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό και ελπίζουμε αυτή η συνεργασία θα διαρκέσει για πολύ, πιστεύουμε δε ότι θα φέρουμε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ακόμη πιο κοντά στους φιλάθλους της και τους συνδρομητές μας



".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση και δεν προπονείται, γι' αυτό το λόγο η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης θεωρείται αμφίβολη.

Από κει και πέρα η "πράσινη" ΚΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Ρεάλ. " Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει στους φιλάθλους της ότι την Πέμπτη το βράδυ στις 21.30 η αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς η ομάδα που σου χαρίζει επιτυχίες, τίτλους και χαρές, δίνει ένα σημαντικό αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έλα να τον χειροκροτήσεις και να τον βοηθήσεις όπως πάντα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Κάνε το καθήκον σου και πάλι. Η πράσινη αρμάδα χρειάζεται την συμπαράσταση σου

".






TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ