ΚΑΒΑΛΑ

Καλαϊτζίδης: "Η αντεπίθεσή μας αρχίζει"

Καλαϊτζίδης: "Η αντεπίθεσή μας αρχίζει"

Η Καβάλα υποδέχεται τον Αρκαδικό και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για την do-or-die αναμέτρηση στο κλειστό της Καλαμίτσας (2/1, 17:00), δίνοντας το σύνθημα ενόψει της συνέχειας για την ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου.

Η Καβάλα παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με ρεκόρ 1-10 κι έτσι η αυριανή (2/1, 17:00) αναμέτρηση με τον Αρκαδικό στην Καλαμίτσα αποκτά χαρακτήρα τελικού παραμονής, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Το blog του 30χρονου γκαρντ στο esake.gr

"Αγαπημένοι φίλοι, συμπαίκτες και συναθλητές σας εύχομαι το 2016 που πριν από μερικές ώρες μπήκε στις ζωές μας, να πάρει όλες τις αδικίες του 2015 και να φέρει σε όλο τον κόσμο το πιο πολύτιμο αγαθό που υπάρχει, την υγεία και κυρίως σε μας τους αθλητές. Το 2015 μας μπήκε με μία άνοδο στην Α1, μετά από ένα εξαιρετικό καλοκαίρι για μένα αφού ένας άγγελος μπήκε στη ζωή μας και τη φώτισε!

Αυτός θα μου δώσει το κουράγιο και τη δύναμη που θα χρειαστώ να σβήσω όλες τις δύσκολες στιγμές του 2015 που ήταν σαφώς το κακό ξεκίνημα της ομάδας μου στην Α1. Όπως είπε και ο κόουτς Στηβ Γιατζόγλου στο δείπνο που μας παρέθεσε η διοίκηση ενόψει του αγώνα με τον Αρκαδικό, το 2016 ξεκινάει με νίκη, αυτό έχουμε στο μυαλό μας όλοι στην ομάδα.

Είναι ένα ματς «do or die» για μας και θα παλέψουμε για τη νίκη! Θέλουμε όσο τίποτε άλλο τον πικραμένο κόσμο μας να έρθει να του θυμίσουμε τις στιγμές που ζήσαμε όλοι μας στην Καλαμίτσα. Αυτές οι στιγμές μπορούν και πρέπει να επιστρέψουν. Η ομάδα θέλει τη βοήθεια όλων, κανείς δεν περισσεύει. Η αντεπίθεση μας για την παραμονή μόλις αρχίζει. Δουλέψαμε σκληρά τις γιορτές και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το ρόζ φύλλο του αγώνα. Σας θέλουμε όλους εκεί, γιατί όπως ξέρετε μαζί με εσάς είναι αλλιώς. Ξέρουμε πόσο πονάτε αυτή την ομάδα, ήρθε η ώρα να χαρούμε όλοι μαζί…

Καλή χρονιά σε όλους μας, το 2016 να σας φέρει ότι δεν έκανε το 2015 και πάνω από όλα ευτυχία, υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Καλή μπασκετική χρονιά να έχουμε".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ