ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Καλλινικίδης: "Η νίκη δεν είναι απλά μονόδρομος"

Καλλινικίδης: "Η νίκη δεν είναι απλά μονόδρομος"

Η νίκη επί της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας (2/1, 17:00) είναι το ζητούμενο για τον Αρκαδικό ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπως παραδέχθηκε ο Άκης Καλλινικίδης.

Το καλεντάρι της 12ης αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ στέλνει τον Αρκαδικό στο κλειστό της Καλαμίτσας για τον κρίσιμο αγώνα με την Καβάλα και ο Άκης Καλλινικίδης ξεκαθάρισε ότι η νίκη επί της "Ένωσης" δεν είναι απλά μονόδρομος...

Το blog του 38χρονου φόργουορντ στο esake.gr

Έτοιμοι για να παλέψουμε για την νίκη

"Φίλες και φίλοι εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, με ευημερία, με προσφορά όπως ο καθένας μπορεί, με αγάπη και με χαμόγελο.

Ξέρουμε, καθώς όλοι εδώ βρισκόμαστε και βιώνουμε πολλές καταστάσεις καθημερινά πως τα πράγματα είναι δύσκολα, ωστόσο είναι δεδομένο πως μόνο από δύναμη ψυχής μπορεί ο καθένας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της οικογένειας, της δουλειάς και γενικότερα της καθημερινότητας.

Κάπως έτσι, πέρασε και η δική μας εβδομάδα από το παιχνίδι με τον Κόροιβο και μετά. Η ήττα, με τον τρόπο που ήρθε μας έδειξε ένα σκληρό πρόσωπο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ένα πρόσωπο που η αλήθεια είναι δεν είχαμε συναντήσει και δεν θα θέλαμε να συναντήσουμε ξανά.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να το αφήσουμε και πίσω μας, καθώς το μέλλον θα καθορίσει τα πάντα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καβάλα. Βρισκόμαστε ήδη στο δρόμο για εκεί και το μόνο που σκεφτόμαστε άπαντες, είναι πως η νίκη δεν είναι απλά μονόδρομος, είναι κάτι παραπάνω.

Είναι μια ομάδα, με την οποία πέρσι «μαχόμασταν» στην Α2 και που φυσικά έχουμε ίδιους στόχους. Συνεπώς, εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να σημαίνει το συγκεκριμένο ροζ φύλλο αγώνα, ειδικότερα εκτός έδρας. Δουλέψαμε, λοιπόν, και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Καβάλα, θέλοντας να κάνουμε από την αρχή της αναμέτρησης σαφές πως θέλουμε μόνο τη νίκη. Γι’ αυτήν και θα παλέψουμε.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ για μια ακόμα φορά υγεία, σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην ομάδα μου αλλά και σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Καλή χρονιά!".

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ