STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαφατάκης: "Το Μαρούσι θα βρει το δρόμο του"

Καλαφατάκης: "Το Μαρούσι θα βρει το δρόμο του"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης εξέφρασε την πεποίθησή του πως το Μαρούσι θα βρει το δρόμο του στη συνέχεια, ενώ στάθηκε στη σημασία της νίκης του ΚΑΟΔ

Στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Αμαρουσίου με τον ΚΑΟΔ (74-75) ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την προσφορά της ομάδας των βορείων προαστίων στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο ΚΑΟΔ πέτυχε μία σπουδαία νίκη στο τέλος του αγώνα, επικρατώντας του Αμαρουσίου στον πόντο και ο προπονητής των Δραμινών δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

"Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά. Να δώσω "συγχαρητήρια" στο Μαρούσι, για την συγκινητική προσπάθεια που καταβάλει. Έχω βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις και καταλαβαίνω", υπογράμμισε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Θα βρει το δρόμο του. Το αξίζει, έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Η νίκη είναι μεγάλη όχι μόνο από βαθμολογικής απόψεως. Δεν έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε νίκες όπως με τον ΠΑΟΚ και δύο αναμετρήσεις μέσα στην εβδομάδα. Γι' αυτό παρουσιαστήκαμε τόσο κακοί σήμερα.

Πρώτη φορά είδα τόσα νεύρα από εμάς. Είχαμε 15 λάθη στο ημίχρονο. Κάναμε πολλές κακές επιλογές. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τον Χαντ, γιατί έχει νερό στο γόνατό του. Κι ο Μονρό ήταν σημαντικός. Πήραμε μία σημαντική για τη συνέχεια νίκη".

Απ' την πλευρά του, ο Κρις Μονρό υπογράμμισε: "Είναι μία μεγάλη νίκη για την ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αρχίσαμε τη χρονιά με αυτό τον τρόπο".

Λινάρδος: "Όλα συνηγορούν εις βάρος μας"

Απογοητευμένος τόσο από την ήττα όσο και από τον τρόπο που επήλθε αυτή στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ήταν ο Νίκος Λινάρδος ο οποίος τόνισε: "Δεν ξέρω κατά πόσο θα βρούμε το κουράγιο να αντέξουμε άλλες 14 αγωνιστικές. Έπρεπε να νικήσουμε.

Μέτρησαν οι καλύτερες λύσεις του ΚΑΟΔ κι ευστοχία του πίσω απ' τα 6,75 μέτρα. Θέλει και τύχη. Με λυπεί, που με νίκησε ένα δικό μου παιδί, ο Χαραλαμπίδης. Ο ΚΑΟΔ έχει μέλλον, αλλά για εμάς τα πράγματα δυσκολεύουν. Κάναμε προσπάθεια για το θέμα με τον Τζάρεντ Χόμαν, αλλά όλα συνηγορούν σε βάρος μας» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αμαρουσίου".

Τέλος, ο Γιάννης Δεμερτζής, επισήμανε: "Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήμασταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Είναι η τέταρτη φορά που χάνουμε στον πόντο. Δεν ξέρουμε ποια θα ήταν η συνέχεια, αφού έχουμε προβλήματα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ