ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια"

Καλαφατάκης: "Να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος Καλλιθέας φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στην πρεμιέρα της μεταξύ τους προημιτελικής σειράς με στόχο να διασκεδάσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Ίκαρος θα αγωνιστεί στα πλέι οφ και όπως δηλώνει ο Γιώργος Καλαφατάκης στόχος είναι οι παίκτες του να διασκεδάσουν τη συμμετοχή τους.

Την Τετάρτη 22/5 ο Ίκαρος θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Καλαφατάκης υπογράμμισε ότι ο Ίκαρος θέλει να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο: "Η ομάδα μας έχει κάνει το καλύτερο δυνατό και για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ίκαρος θα παίξει στα πλέι-οφ.

Είναι μια σημαντική επιτυχία και θέλουμε να διασκεδάσουμε αυτά τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και θέλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και συνάμα να χαρούμε την παρουσία μας στα πλέι-οφ".

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Αγαδάκος υποστήριξε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα πλέι-οφ, κάτι που δείχνει την πρόοδο που έχει η ομάδα μας, η οποία μόλις πριν από τρία χρόνια ανέβηκε στην Α1.

Είναι επίσης μια επιβράβευση για όλους τους κόπους της διοίκησης και κυρίως για τον κύριο Αγγελόπουλο, του οποίου δημιούργημα είναι ο Ίκαρος. Γνωρίζουμε φυσικά πως έχει η κατάσταση απέναντι στον Παναθηναϊκό κι όπως είπε ο προπονητής μας θα προσπαθήσουμε να χαρούμε αυτά τα παιχνίδια".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ