ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Καθ' όλα έτοιμοι και αισιόδοξοι"

Καλαφατάκης: "Καθ' όλα έτοιμοι και αισιόδοξοι"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι (20/4, 4μ.μ.) ανάμεσα στον Ίκαρο και τον Ηλυσιακό, ζητώντας προσοχή από τους παίκτες του

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Γιώργος Καλαφατάκης εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα του Ικάρου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για την 24η αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής του Ικάρου επισήμανε ότι η ομάδα του έχει ακόμα τρία ματς μπροστά της για να τελειώσει την κανονική περίοδο και θέλει να παραμείνει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

"Μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Ηλυσιακό, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, για να ξεκινήσουμε τα play-off. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η νίκη το Σάββατο έτσι ώστε να παραμείνουμε στην έκτη θέση και να αποκτήσουμε την καλύτερη κατάταξη στη τελική βαθμολογία", σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Ο Ηλυσιακός είναι ένας δύσκολος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αντίπαλος και χρειάζεται απόλυτη προσοχή για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, είμαστε καθ' όλα έτοιμοι και αισιόδοξοι για την θετική έκβαση του αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ υποστήριξε: "Ο Ηλυσιακός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, η οποία δεν τα παρατάει ποτέ, όπως άλλωστε είχε γίνει στον μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε όλα όσα μας έχει δείξει το προπονητικό επιτελείο και εφαρμόσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δηλαδή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε δυνατή άμυνα και να αποφύγουμε τα λάθη. Δουλέψαμε πολύ καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το ματς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ