ΙΚΑΡΟΣ

Δείπνο και Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός

Δείπνο και Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός

Με ένα σμπάρο δυο τριγόνια για τον Ίκαρο. Η διοίκηση της ΚΑΕ παρέθεσε δείπνο την Πέμπτη (11/4) στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το συγκλονιστικό Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός

Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση του Ικάρου συνέφαγαν, παρακολουθώντας τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Την Πέμπτη το βράδυ, η ομάδα του Ικάρου είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει αλλά και συσφίξει τις σχέσεις της εν όψει των τριών τελευταίων αγώνων που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

"Ελλείψει υποχρεώσεων το προσεχές Σαββατοκύριακο και με την ομάδα να διανύει την καλύτερη της σεζόν στην Α1, τα μέλη του Ικάρου μαζεύτηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο εστιατόριο «Μύρτιλο» στη Νέα Σμύρνη για ένα… χαλαρό δείπνο μετά μπάσκετ. Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τα στελέχη της διοίκησης συνέφαγαν, παρακολουθώντας παράλληλα τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ