ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόεδρος στο Αιγάλεω ο Κούγιας

Πρόεδρος στο Αιγάλεω ο Κούγιας
INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει και επίσημα τη διοίκηση στο Αιγάλεω, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος στο Αιγάλεω αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας, αφού μετά την νίκη του στις εκλογές του ΔΣ της ομάδας , η ομάδα ενημέρωσε και τυπικά για τις νέες αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το ΔΣ αποφάσισε όπως την επιτροπή μεταγραφών του μπάσκετ θα αποτελέσουν ο Πρόεδρος Κούγιας Αλέξης, οι αντιπρόεδροι Χανιώτης Γιώργος, Αποστόλου Σταμάτης, Ρηγόπουλος Δημήτριος και ο κ. Καρβέλας Δημήτρης".

Τι άλλο αποφασίστηκε;

" Συνήλθε το Δ.Σ. σύσσωμο την 3/7/14 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 μμ και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Προσέλαβε ως προπονητή της Ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου η οποία θα αγωνισθεί στην Α' Κατηγορία Αθηνών τον καταξιωμένο Αιγαλεώτη προπονητή κ. ΤΑΣΣΗ ΧΡΗΣΤΟ.

2) Μετά από εισήγηση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. ΜΑΝΔΡΑΦΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητού κ. ΤΑΣΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ αποφασίστηκε να μείνουν στο Ρόστερ της ομάδας οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:

ΚΟΥΡΕΜΠΙΝΗΣ, ΡΟΠΠΑΣ, ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΤΙΖΑΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΤΟΥΡΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ.

3) Το Δ.Σ. αποφάσισε να συσταθεί επιτροπή μεταγραφών ποδοσφαίρου αποτελούμενοι από τον Πρόεδρο κ. ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ τον Γενικό Αρχηγό κ. ΜΑΝΔΡΑΦΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ τον προπονητή κ. ΤΑΣΣΗ ΧΡΗΣΤΟ και τους κυρίους ΣΑΓΙΑΚΟ ΚΟΥΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ και ΧΑΝΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟ,

η οποία της επόμενες ημέρες θα κινηθεί για την απόκτηση έμπειρων φερέλπιδων ποδοσφαιριστών με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.

4) Με απόφαση του Δ.Σ. ορίστηκε ως υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου ο παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Κωνσταντόπουλος Γεώργιος και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του.

5) Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως καλέσει τον Πρώην Πρόεδρο του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.

κον ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και τους κυρίους ΤΣΙΑΜΠΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ οι οποίοι υπήρξαν και χρηματοδότες της ομάδας μας κατά την περίοδο 2013-14 για να ενημερωθεί για τις οικονομικές εκκρεμότητες και τις οικονομικές συμφωνίες της περιόδου 2013-14.

6) Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως την επιτροπή μεταγραφών του μπάσκετ την αποτελέσουν ο Πρόεδρος ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ οι αντιπρόεδροι: ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ο κ. ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ