STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Θέλει να παίξει, αλλά πονάει ο Λο"

Ίβκοβιτς: "Θέλει να παίξει, αλλά πονάει ο Λο"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για τον τραυματισμό του Λο αναφέροντας πως ακόμα πονάει πολύ, ενώ στάθηκε και στην ομαδικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού επί του Ικάρου με σκορ 100-63, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Έισι Λο ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Γαλατάσαραϊ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως ο Λο θέλει να παίξει στον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, αλλά πονάει πολύ και δεν γνωρίζει αν τελικά θα τον έχει στη διάθεσή του.

"Δυστυχώς ο Λο τραυματίσθηκε στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του ματς με την Γαλατά, πράγμα ατυχές. Τραυματίσθηκε σε κάκιστη στιγμή. Ο ίδιος μου είπε ότι θα έρθει αύριο για προπόνηση και θέλει να παίξει. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο μπορεί να παίξει. Ακόμα πονάει πολύ", τόνισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναφερόμενος στην κατάσταση του Έισι Λο.

Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του δεν μπορούσε παρά να εκφράσει την ευχαρίστησή του για την εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ίκαρο: "Ο Ίκαρος και ο Ολυμπιακός έχουν διαφορετικούς στόχους. Δεν είχαμε να κρύψουμε κάτι ή να κρατήσουμε δυνάμεις για τον τελικό. Εγώ προσπαθώ να κρατήσω την συγκέντρωση.

Η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και να έχει στόχο. Ο χρόνος δουλεύει για μας, ώστε να δίνουμε ότι καλύτερο σε κάθε ματς. Σήμερα είχαμε την ομαδικότητα που θέλω, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά. Μετά, όμως, η ομάδα ήταν σοβαρή και οι 12 σκόραραν. Κανείς δεν είχε αρνητικό ράνκινγκ».

Σε ερώτηση για τον αν ο Ολυμπιακός κέρδισε κάτι από αυτό το ματς, εν όψει τελικού επισήμανε: "Ζητήσαμε να παίξουμε πιο αργά, αλλά από την τηλεόραση μας είπαν ότι δεν γίνεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίξουμε στις 4 το απόγευμα. Φαίνεται ότι δεν θέλουμε να πάρουμε τις εμπειρίες από τους καλύτερους. Δυστυχώς είμαστε στην σκιά του ποδοσφαίρου".

Τέλος, σχετικά με τον ανεβασμένο Μάρκο Κέσελ σχολίασε: "Συνέχεια μαθαίνεις. Σύντομα θα είναι ώριμος άνθρωπος και παίκτης. Απλά πράγματα".

Παπανικολάου: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να υπερασπιστεί το Κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο:

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι και να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένας τελικός.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Κάναμε κάποια λάθη, δώσαμε ελεύθερα σουτ και κάποιους αιφνιδιασμούς στον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά και πάλι κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να τα αναλύσουμε στο βίντεο εν όψει του τελικού το Σάββατο".

Σκουρτόπουλος: "Περίμενα να παλέψουν περισσότερο"

Στην αντίπερα όχθη, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επισήμανε πως περίμενε μεγαλύτερη διάθεση από κάποιους παίκτες του... "Ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους. Δεν έχουμε παράπονα. Δοκιμάσαμε κάποια τρικ, αλλά ανταποκριθήκαμε σε κάποια από αυτά", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

"Πρέπει να είχαμε καλύτερη διάθεση. Κάποια παιδιά δεν το έβγαλαν. Το πιο σημαντικό κομμάτι για εμάς είναι η τελευταία τετράδα αγώνων. Απλά περίμενα οι παίκτες μου να παλέψουν περισσότερο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κόουτς για τη συνέχεια".

Τέλος, ο Βαγγέλης Καράμπουλας υποστήριξε: "Όταν έρχεσαι να παίξεις με τον Ολυμπιακό στην έδρα του και το αντιμετωπίζεις σαν φιλικό, το σκορ θα έρθει όπως σήμερα.

Σε μεγάλα διαστήματα ο καθένας κοίταζε πως θα σκοράρει και όταν ακούγαμε τον προπονητή παίζαμε καλές άμυνες και βγάζαμε φάσεις στην επίθεση. Συγκεντρωνόμαστε στην Καβάλα και ελπίζουμε να τελειώσουμε με νίκες το πρωτάθλημα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ