EUROBASKET

Ιβκοβιτς:Μίλος ο ηγέτης μας (vid)

Ιβκοβιτς:Μίλος ο ηγέτης μας (vid)
ΙΒΚΟΒΙΤΣ

O Ντούσαν Ίβκοβιτς αποθεώνει τον Τεόντοσιτς και το επιθετικό ταλέντο της Σερβίας

Ο Τεόντοσιτς ήταν "όλα τα λεφτά", ολοκληρώνοντας το ματς με 20π (2/2δ, 4/6τρ, 4/4β), 3κλεψίματα και ...12 ασίστ.
Κι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το ματς, είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, έβγαζε το καπέλλο στον Τεόντοσιτς και στο επιθετικό ταλέντο όλης της ομάδας του, που ξεπέρασε τα αμυντικά της προβλήματα (14/18 δίποντα, οι Λιθουανοί, στο πρώτο μέρος) και επιστρέφει στα προημιτελικά ενός Ευρωμπάσκετ, ύστερα από έξι χρόνια και το τουρνουά της Στοκχόλμης.

Οι δηλώσεις του Ντούντα σε βίντεο



"Σημασία δεν έχει αν παίζω εγώ καλά, αν και μπορώ να πω ότι σήμερα έκανα, πράγματι, ένα σπουδαίο ματς. Πάνω απ' όλα βάζουμε την ομάδα" σχολίασε τα καλά λόγια του προπονητή του, ο Τεόντοσιτς.

Ο Μιλένκο Τέπιτς, που του χρόνου θα είναι αντίπαλος του Τεόντοσιτς στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν κι αυτός πολύ ικανοποιημένος: "Είναι μεγάλη υπόθεση για μας το ότι προκριθήκαμε στα προημιτελικά. Ενδεχομένως κανείς να μη μας υπολόγιζε, αλλά από το πρώτο ματς, όταν αιφνιδιάσαμε την Ισπανία δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες" έλεγε στη μικτή ζώνη.

Και η συνέχεια; Ο Τέπιτς λέει: " Δεν έχουμε πολλές ώρες να ξεκουραστούμε. Αύριο ξαναπαίζουμε, άρα θα χρειαστεί να είμαστε φρέσκοι, για να αντιμετωπίσουμε την Ρωσία. Κάποιοι είπαν ότι είναι καλύτερο που αποφύγαμε τη Γαλλία, αλλά ένα ματς νοκ-άουτ έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Μπορεί να κριθεί σε μια χαμένη μπάλα, σε μια λεπτομέρεια που δεν θα προσέξουμε".










TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ