ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Αξίζαμε τη νίκη"

Ίβκοβιτς: "Αξίζαμε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος έμεινε από την απόδοση των παικτών του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του μετά το ματς της πρεμιέρας έχει παίξει καλύτερα στην Ευρωλίγκα

Ο Σέρβος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε και στην ατυχία του Ολυμπιακού με τους τραυματισμούς, τονίζοντας όμως κι αυτοί είναι μέρος του παιχνιδιού.

"Έγινε ένα πολύ σκληρό και έντονο παιχνίδι. Ήταν μια επίδειξη καλού μπάσκετ. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δώσαμε επιθετικά ριμπάουντ στη Βαλένθια, αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι", τόνισε ο Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Μια κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μου ήταν η δεύτερη περίοδος, όταν κερδίζαμε με εννέα πόντους και αντέδρασε η Βαλένθια δεν πήρα τάιμ άουτ γιατί περίμενα το τεχνικό. Μετά το ματς κόντρα στην Ουλκέρ έχουμε παίξει αρκετά καλά. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη".


Όσον αφορά τους τραυματισμούς, ο Ίβκοβιτς επισήμανε: "Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Νομίζω ότι είμασταν έτομοι μετά τα προβλήματα του Βασιλόπουλου και την έκπληξη με τον Κέσελ και τον Χαλπερίν. Νομίζω ότι ο Πελεκάνος μας βοήθησε για μερικά λεπτά.

Ο Τζαμόν που παίζει στην Ευρωλίγκα ήταν αρκετά καλός και δεν πρόκειται για τόσο σοβαρούς τραυματισμούς και τους περιμένω πίσω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ