ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Αξίζαμε να κερδίσουμε"

Ίβκοβιτς: "Αξίζαμε να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως το κλειδί του αγώνα ήταν ο έλεγχος του ρυθμού, ενώ επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν φανερά απογοητευμένος από την ήττα που υπέστη ο Ολυμπιακός από την Γαλατάσαραϊ και κυρίως από τον τρόπο που επήλθε αυτή.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη σκληρότητα του αγώνα αλλά και στο ότι η ομάδα του άξιζε να κερδίσει, όπως και η Γαλατάσαραϊ.

"Απόψε ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για 45 λεπτά. Το κλειδί του αγώνα ήταν ο έλεγχος αλλά εμείς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τον χάσαμε απόλυτα", επισήμανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Επιστρέψαμε όμως κι από δικά μας σουτ που δεν μπήκαν χάσαμε το παιχνίδι. Αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά και η Γάλατα το ίδιο. Συνεχίζουμε, έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να μάθουμε.

Τέλος, ο Τζαμόν Γκορντον υπογράμμισε: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Η αλήθεια είναι ότι στο μεγαλύτερο μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά όταν είδα τον Σλούκα να ευστοχεί σε αυτό το απίθανο σουτ ένιωσα περίεργα. Έπαιζα απέναντι στην παλιά μου ομάδα και με βοήθησε ότι ήξερα τον τρόπο παιχνιδιού της".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ