EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: ''Δεν είχαμε πάθος''

Ιβάνοβιτς: ''Δεν είχαμε πάθος''

Η Μπάγερν Μονάχου υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα σε όλες τις διοργανώσεις φέτος κι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε πως οι ''πράσινοι'' δεν είχαν πάθος κι αυτοπεποίθηση. Τι δήλωσε ο A.J. Σλότερ.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού στάθηκε στα ''νεκρά'' διαστήματα των ''πράσινων'' στην Audi Dome του Μονάχου κόντρα στην Μπάγερν ενώ υπενθύμισε πως η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα.

''Νομίζω ότι απόψε δεν είχαμε πάθος κι αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Ξέρετε πως αυτά τα στοιχεία χρειάζονται για να κερδίσει κανείς παιχνίδια σαν το σημερινό. Υπήρξαν τέσσερα-πέντε λεπτά που χάσαμε την πίστη μας. Όλα ξεκίνησαν από αυτά τα τέσσερα λεπτά. Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας στην Euroleague και σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο A.J. Σλότερ επισήμανε: ''Στο τέταρτο δεκάλεπτο τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους όπως ήθελαν και ουσιαστικά τους δώσαμε τη νίκη. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι παίξαμε σκληρά για τρία δεκάλεπτα. Είχαμε κάποια διαστήματα που παίξαμε καλή άμυνα. Απλώς, πρέπει να παίζουμε έτσι για 40 λεπτά''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ