ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα και από τη Λετονία

Ήττα και από τη Λετονία
Παίδες

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων γνώρισε ακόμα μία ήττα αυτή τη φορα από τη Λετονία με 82-80.

Διαιτητές: Βιατόρ, Μεντάν, Μπερεκασβίλι

Δεκάλεπτα: 22-21, 38-40, 65-57, 80-82

Ελλάδα (Τούφας): Καραϊσκος 11, Γρίψιος 1, Τέρπος 5(1), Αντωνάκης 10(1), Παπούλιας 17, Τσαλκιτζής 2, Τάγαρης 6, Μοτσενίγος 10, Σικαλίδης 1, Μαραγκός, Χρυσικόπουλος 17(2).

Λετονία (Σιλάραις): Μπετς 15(2), Μάιστερς 25(2), Βικς 7(1), Μπέρτανς 12(1), Μαγκόνε 3, Σακνίτις 3, Ντουκούλις 13, Τζάρανς 4, Βεκβάγκαρς.

Τoύφας: "Δεν ξέρω τι παθαίνουν"


Ο Νίκος Τούφας τόνισε σε ακόμα ένα παιχνίδι η ελληνική ομάδα "κόλλησε" στην τελευταία περίοδο. " Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Αν όλα τα παιχνίδια είχαν τελειώσει στο 30’ θα ήμασταν νικητές. Δεν ξέρω γιατί τα παιδιά παθαίνουν αυτό το μπλακ άουτ στο τέταρτο δεκάλεπτο. Είναι και θέμα απειρίας αλλά κυρίως έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης".

Ο Σπύρος Μοτσενίγος από την πλευρά του ανέφερε: " Σίγουρα η απουσία του Μαυρογιάννη και του Αντωνάκη έπαιξαν το ρόλο τους στην τελική έκβαση του αγώνα. Ωστόσο, θεωρώ ότι δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με τέτοιο πάθος που να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να κόψουμε τα πόδια των Λετονών.

Δεν πιστεύω ότι παίξαμε σε αυτό το τουρνουά σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Αξίζαμε μία καλύτερη θέση, αλλά δυστυχώς δεν το βγάλαμε στα παιχνίδια μας αυτό. Τα ριμπάουντ και τα λάθη ήταν ...πληγές για εμάς σε αυτή τη διοργάνωση".












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ