ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισε η Εθνική Παίδων

Κέρδισε η Εθνική Παίδων
παίδες

Η Εθνική Παίδων επικράτησε της Ουκρανίας με 90-61, ωστόσο χτύπησε ο Γιώργος Μαυρογιάννης

Δεκάλεπτα: 15-27, 26-47, 42-65, 61-90

Ουκρανία (Τσέρνι): Αρταμόνοφ 2, Γιαλάνσκι, Κρούτους, Μισούλα 12(2), Ομελτσένκο, Ιβασκένκο 6(1), Προκοπένκο 12(1), Μπομπρόφ 10, Μαρτσένκο 8, Βιράστιουκ, Μότορτσουκ 3, Ανικιγιένκο 8.

Ελλάδα (Τούφας): Καραϊσκος 8, Γρίψιος 2, Τέρπος 3, Αντωνάκης 6, Μαυρογιάννης 15(1), Παπούλιας 11, Τσαλκιτζής 3(1), Τάγαρης 5, Μοτσενίγος 13(2), Σικαλίδης 3(1), Μαραγκός, Χρυσικόπουλος 21(3).

Ο Νίκος Τούφας μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: " Το ευχάριστο ήταν ότι συνήλθαμε γρήγορα μετά τη βαριά ήττα από τη Λιθουανία. Η αλήθεια είναι όμως πως οι Ουκρανοί είχαν παρόμοια σωματική διάπλαση με μας και δεν μας δυσκόλεψαν τόσο μέσα στη ρακέτα.

Είδα ότι τα παιδιά είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τις άλλες μέρες και μου άρεσε αυτό. Εμείς θέλουμε τη νίκη και κόντρα στην Ισπανία και από εκεί και πέρα θα δούμε για ποιες θέσεις θα παίξουμε στο τέλος".

Ο Παπούλιας ανέφερε: " Είχαμε αρκετές λύσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, οπότε καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας που ήταν να νικήσουμε εύκολα την Ουκρανία. Η αλήθεια ήταν ότι ο αντίπαλος ήταν κάπως υποδεέστερος οπότε κάναμε το παιχνίδι μας.

Δεν αφήσαμε το περιθώριο στους Ουκρανούς να μας πλησιάσουν και αυτό γιατί μειώσαμε τα νεκρά διαστήματα τα οποία μας στοίχισαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και κόντρα στην Ισπανία προκειμένου να τελειώσουμε με δύο νίκες τον όμιλο".











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ