ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηττήθηκαν οι Παίδες

Ηττήθηκαν οι Παίδες
παίδες

Η Εθνική ομάδα των Παίδων ηττήθηκε με 97-67 από τη Λιθουανία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στα δύο παιχνίδια που μένουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει να τερματίσει σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Οι 26 πόντοι του Γιώργου Μαυρογιάννη δεν ήταν αρκετοί για να κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι την Ελλάδα.
Τα δεκάλεπτα: 12-26,27-47,50-67, 67-97

Ελλάδα (Τούφας): Καραΐσκος 2, Γρίψιος 2, Τέρπος 4, Αντωνάκης 3, Μαυρογιάννης 26 (4), Παπούλιας 11, Τσαλκιτζής, Τάγαρης 3, Μοτσενίγος 2, Σικαλίδης 4, Μαραγκός 6, Χρυσικόπουλος 4.

Λιθουανία (Μακσβίτις): Ζεμάιτις 6(2), Πούκις, Ανιούλις 4, Ουλανόβας 4, Ρέντικας 22(3), Βαλαντσιούνας 21, Μπρέντσιους 5(1), Σαμπόνις 4, Ουρμπόνας 6, Σιζάουσκας 17(1), Γιάκστας 5, Ταμοσιούνας 3(1).

Νίκος Τούφας: "Ήταν καλύτεροι"

Ο Νίκος Τούφας μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε: " Παίξαμε με μία καλύτερη ομάδα από εμάς και χάσαμε δίκαια. Ωστόσο, θεωρώ ότι αν δείχναμε το ίδιο πάθος που δείξαμε κόντρα σε Σερβία και Ιταλία τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Δεν είναι δυνατόν να μπαίνεις στο παιχνίδι και μην δείχνεις τον απαιτούμενο ζήλο. Οι Λιθουανοί το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και μετά ήταν δύσκολο να τους φτάσουμε".

Ο Γιώργος Μαυρογιάννς από την πλευρά του ανέφερε: " Τα ριμπάουντ μας έκαναν και πάλι τη ζημιά. Δεν τα ελέγξαμε και το πληρώσαμε πολύ ακριβά αυτό. Τουλάχιστον παλέψαμε μέχρι το τέλος με ότι δυνάμεις μας είχαν απομείνει.

Τα μισά ριμπάουντ από τους Λιθουανούς να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει. Τώρα πρέπει πρώτα από όλα να ηρεμήσουμε, να ανεβάσουμε κάπως την ψυχολογία μας και στη συνέχεια να τα δώσουμε όλα με την Ουκρανία. Μπορεί πλέον να μην υφίσταται ο στόχος της τετράδας, όμως θέλουμε να παίξουμε για τις θέσεις 5-8. Οφείλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή από αύριο".














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ