ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης: "Τεστ εναντίον ζώνης"

Ιτούδης: "Τεστ εναντίον ζώνης"
Ιτούδης

Ένα καλό τεστ εναντίον της άμυνας ζώνης, χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, ο Δημήτρης Ιτούδης

Για την καλή ψυχολογία που έχουν πλέον παίκτες και τεχνικό τιμ, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αγωνιστούν οι Πρωταθλητές απέναντι στο σύνολο του Ράτσα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης: " Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου η ψυχολογία της ομάδας είναι άριστη και πλέον ρίχνουμε όλο το βάρος στο πρωτάθλημα".

"Έχουμε ακόμη πέντε αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Η Ολυμπιάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αφού έχουν φύγει κάποιοι παίκτες της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το αυριανό ματς χωρίς την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση".

"Οι Πατρινοί παίζουν αρκετά ζώνη και αυτό θα είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς να αντεπεξέλθουμε καλά σε αυτόν τον τρόπο άμυνας και σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε ομαδικά".

Διαμαντίδης: " Διαφήμιση του μπάσκετ ο τελικός"
Στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε γράφοντας στο προσωπικό του Blog, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που τόνισε ότι ο τελικός εναντίον του Ολυμπιακού ήταν απολαυστικός.

" Καταφέραμε να γυρίσουμε σελίδα με τον πιο ωραία τρόπο: κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδος. Ήταν ένας από τους στόχους της χρονιάς. Απλά ο πρόσφατος αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα, έκανε πιο γλυκιά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού στον τελικό του θεσμού".

"Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς το οποίο είμαι σίγουρος ότι απόλαυσαν οι φίλοι του μπάσκετ από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Έγινε διαφήμιση του μπάσκετ κι ελπίζω το άθλημα να κέρδισε μερικούς φίλους παραπάνω, μετά τον τελικό

".

Κλειστή η είσοδος Α
" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως η είσοδος των φίλων της ομάδας που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ολυμπιάδα Πατρών, αύριο το απόγευμα, θα γίνει μόνο από τις εισόδους Β και Δ. Η είσοδος Α θα παραμείνει κλειστή λόγω του ότι από αύριο το μεσημέρι στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις θα βρίσκεται η Ολυμπιακή Φλόγα".

Δεύτερη ημέρα του "Γεώργιος Καλαφάτης"
Συνεχίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου, το πρώτο σχολικό τουρνουά "Γεώργιος Καλαφάτης" που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας περιλαμβάνει την αναμέτρηση των εκπαιδευτηρίων Saint Cathrine’s και Campion. Ο νικητής της αναμέτρησης που θα ξεκινήσεις στις 14:30 θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Ελληνογαλλική σχολή Αγίας Παρασκευής. Στους πάγκους των δύο σχολείων θα βρίσκονται δύο μεγάλες μορφές που έχουν φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Κώστα Παταβούκα και Τζον Κόρφα.

Δημοπρασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε ακόμα μια κίνηση ανθρωπιάς. Προκειμένου να βοηθήσει και η ίδια, όλους εκείνους που το προηγούμενο καλοκαίρι έπεσαν θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών, δημοπρατεί 8 από τις φανέλες που φορούσαν οι παίχτες της ομάδας του Triple Crown 2007".

"Μπείτε στο www.paoshop.gr, συνδεθείτε με τη δημοπρασία και ‘’χτυπήστε’’ μια από τις λίγες και συλλεκτικές φανέλες που έχουν απομείνει. Γίνετε αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας μας και αποκτήστε το αντικείμενο του πόθου κάθε γνήσιου φιλάθλου"!



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ